Czy ktoś może wie, czy w tym roku będą w TV na żywo OSCARY? A jeśli będą, to czy będziecie oglądać?
Fakt, bedą póżno (rok temu były coś koło pierwszej czy drugiej), ale raz w roku można się poświęcić;D.
Ja jestem nie w temacie bo tv nie mam, dlatego takie pytanie czy nominacje juz byly ogloszone i czy sa w necie??
Oscary - 27 lutego, a nominacje - 25 stycznia.
zwykle oglądam, przysypiając, co prawda, ale jakoś nie umiem sobie tego odmówić :)
Ja ogladałam tylko raz - w zeszlym roku - i było super. Nawet spac mi się nie chciało i do szkoły w poniedziałek poszłam:D. W tym roku na 100% obejrzę. Zachęcam wszystkich i pozdrawiam:D.
Ja również oglądałam choć nie całe. Mało nie zasnęłam przed TV. Moim faworytem był Benicio za rolę w 21 ramów, niestety nie dostał nagrody. Spodziewałam się tego - już jednego ma, drugiego mu dadzą za jakieś... hmm... 10 lat. :D W tym roku postaram się również oglądać, ale mam nadzieję że będzie lepszy tłumacz niż w zeszłym roku :D.
pozdro
Ja oglądałam w zeszłym roku, ale tylko końcówkę, bo wstałam o czwartej :( Ale się wycfaniłam i Oscary 2004 mam nagrane na kasecie ;) A w tym roku będziemy oglądać, oczywiście! Szkoda tylko, że jak zwykle wypadają w niedzielę, a niektórzy do szkoły idą na 8.00 :)
Rok temu spałam tak od 23:30, wstałam na Oscary i potem prawie bezpośrednio do szkoły [autobusik na 7:03]. w tym roku też tak muszę zrobić. mam nadzieję, że będzie fajnie:D. Pozrdawiam:D.
Brawo - jedyna konkretna i tak potrzebna nam informacja na zadane pytanie. Tak trzymać - bez zbędnego gadulstwa...
Moim zdaniem to nie szkoła - nie trzeba się tak kurczowo trzymać zadawanego pytania. Fajnie, że ktoś konkretnie napisal, a tych innych wypowiedzi wcale nie uważam za 'zbędne gadulstwo' - 'to ludzka rzecz, pogadać' więc gadajmy:))).
nie oglądnąc Oscarów a uważac się za kinomaniaka - hańba!
...żartuję....
oczywiście -będę oglądać. Noc bez Oscarów to noc stracona :P
oglądać będę na pewno...pytanie tylko czy tvp 1 wykupi transmisję czy znowu(jak 2 czy 3 lata temu)trzeba będzie oglądać po niemiecku;-(