"Jak rozpętałem drugą wojnę..." , "Poranek kojota" itd. ... jakie polskie filmy utkwiły wam w pamięci?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
DZIDZI_SALIVAN

W większości polskie filmy to kompletne dno ale ja bardzo lubie film Edi, może nie jest to film doskonały ale jest dobry :)

DZIDZI_SALIVAN

bezwzględnie "Seksmisja". Do tego "Sami swoi" i może "Kiler".

skimos

"Seksmisja" w 100%!dorzucilabym jeszcze"Kingsajz"

użytkownik usunięty
DZIDZI_SALIVAN

Cześć, Sallivan. Bardzo, ale to bardzo przypominasz jere85.
Czyżby nowy profil?
Twój blog to bida z nędzą, a twoje zainteresowania filmowe... pożal się Boże "Poranek kojota"...
Powstrzymam się od bluzgów. Żal se języka strzępic na takich jak ty.

AkCZ

Wyjaśniam, że teraz już jere85 mi nie przypominasz.

DZIDZI_SALIVAN

Cze DŻIDŻI SALIVAN, cze SYLVIA, cze SKIMOS
Moje ulubione poslkie filmy to oczywiście "CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ", "VABANK" i "DZIEŃ ŚWIRA".

Pozdro :)
Napisał: LOGOR

PS. Trzeba dokopać Kareeemowi. Walnij mu kilka mocnych komentarzy na blogu. Niech dostanie od nas solidnego kopa w CZARNĄ DUPĘ. A i jeszcze jedno. Nie werbujemy już nikogo do FERAJNY. Trzech ludzi wystarczy, żeby zniszczyć tego WAŁA. Więcej ludzi = większy rozgłos, a to nie jest nam potrzebne, nie. Jesteś równy ZIOMAL. Pozdro jeszcze raz, PRZYJACIELU :)

DZIDZI_SALIVAN

Jak rozpętałem II wojne światową
Seksmisja
Vabank I i II
wszystkie z Cezarym Pazurą
Stawka większa niż życie - serial

DZIDZI_SALIVAN

Spotkanie na mariensztacie:p
A tak na powaznie to z pewnościa DzienŚwira uuu do tego Edi, Psy I. No stare polskie filmidla jak juz wymienialiscie Kingsajz, Rejs, VaBank, Miś, Sexmisja i wiele wiele innych filmów...
I nie do końca sie zgodze ze polskie kino to dno... Powstaje teraz bardzo duzo nie komercyjnych filmow mlodych rezyserów... Podziemie produkcyjne kwitnie ale nikt nie chce dac im szansy bo Polskie Kino w sensie publicznosci i wydawcow zeszlo w zupełności na przysłowiowe Psy!!!

PS
Z kąd urwał się ten Aczi czy jak mu tam co to za kompletne zero takie rzeczy wypisuje albo trzeba być niedorozwojem albo totalnym zerem w dziedzinie kinomatografii co ty robisz na twj stronie???

RoDrom

O prepraszam to zero nazywa się AkCZ(bo jesli dobrze zrozumialem to jestt jego qsywa)

PS
Przepraszam wszytkich Aczi :D

użytkownik usunięty
RoDrom

Kolego rodrom@(bo rozumiem, że to twoja ksywka), z tym niedorozwojem to trafiłeś pod niewłaściwy adres. Próbuję bronić ten portal przed osobnikami takimi jak Saliwan i spółka.
Największą frajdę sprawia im niszczenie blogów innych użytkowników, oraz zakładanie kretyńskich tematów na publicznym forum.
Radzę przyjrzeć się bliżej blogom tych użytkowników, żeby na przyszłość wiedzieć kto tu jest niedorozwojem.

AkCZ

Jezeli tak wygląda sytuacja jak ja przedstawiasz to przeprasszam za moje pochopne słowa. Ale ten temat nie wydał mi sie nieciekawy.
Bolgu autora nie widziałem.
Ale mimo wszystko nie lubie takichh wypowiedzi od nie zalogowanych uzytkownikow.
Przyznaje źle zrobiłem ponieważ cię obraziłem mam nadzieję że nie będziesz żywił do mnie urazy.

użytkownik usunięty
RoDrom

Spoko. Nie chowam urazy. Wyczuwam od razu, jeśli ktoś się nie orientuje.
Zresztą... Może lepiej się czasem nie orientować, nie być świadomym ile skrajnego chamstwa takiego jak ów Saliwan\jere85(to ta sama osoba)spływa na Filmweb.
Aha. Anonimem pozostaję żeby te przychlasty nie zniszczyły mi bloga. Ale za przykładem Logora założę wkrótce nowy profil.

Saliwan i jere85 to najpewniej nie ta sama osoba.

użytkownik usunięty
DZIDZI_SALIVAN

"Nigdy w życiu!", "E=mc2" i kilka innych, mozna powiedziec że współczesne polskie kino upada jak PKP

DZIDZI_SALIVAN

polskie kino jest w martwym punkcie...nic sie ciekawego nie dzieje!
1. Ze starych "Miś" i generalnie Bareja
2. Lata 90' "Dług"
3. Z najnowszych "Symetria"

DZIDZI_SALIVAN

Cóż, napewno "zmróż oczy", Zamachowski jak zwykle pokazał że też coś, co po "Wiedźminie" było wątpliwe... "Cześć Tereska" może być. Ale wszyscy przecież składamy chołd "Seksmisji" i "Misiowi". Na marginesie, cholernie mi żal że takie fillmy to dalego przeszłość, i raczej nie przyszłość...

DZIDZI_SALIVAN

'SekSmiSja', 'ChłOpaki nie płaCzą', 'Killer' ;]]