Poradźcie jakiś dobry film na randkę z dziewczyną z którą jeszcze nie jestem ale staram się być :/

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kedzior_

"Roksana", "Tata i małolata"
Pozdr.

Kedzior_

Hehe ja nigdy nie rwałem na filmy :P Wszystko zależy od tego co dana dziewczyna lubi :D Film może wydać ci się odpowiedni ale jej nie przypadnie do gustu więc dobrze się zastanów.
pozdr

Kedzior_

Hehe ja nigdy nie rwałem na filmy :P Wszystko zależy od tego co dana dziewczyna lubi :D Film może wydać ci się odpowiedni ale jej nie przypadnie do gustu więc dobrze się zastanów.
pozdrów dziewczyne xD

Kedzior_

"Salo - 120 dni Sodomy"
Padnie, albo będzie Twoja.

Kedzior_

Sorry za podwojnego posta ... jakiś błąd ;/
może film "50 First Dates" (50 pierwszych randek) :)

Kedzior_

"Głębokie gardło" ("Deep Throat") ... zawsze działa... serio!
nie dziękuj... ważne, że twoja dziewczyna będzie zadowolona...

Kedzior_

No i masz ... Snaga problem rozwiązał :D

d3stro

...po to tu jestem... żeby rozwiązywać wasze probemy!... :D

Kedzior_

A tak poważnie to Kedzior zamiast dziewycznę zanudzać 2h to odrazu do roboty sie bierz ;D wierze , że będzie twoja :P

d3stro

Jak w Niebie
Kiedy Harry poznał Sally
Przy pierwszym wymiękła, przy drugiej.......:)

Kedzior_

"Martwica mózgu":)
a tak na poważnie;wiem to banał-"Titanic"

Kedzior_

Z ostatnich ciekawych to "Bliżej" (Closer), a ze starszych to "Przerwana lekcja muzyki"... Laska pomyśli, że się znasz na filmach :)

Kedzior_

ja polecam jakiś porządny horror, dziewczyna będzie się do Ciebie przytulać ze strachu ;D

Kedzior_

Dzięki wszystkim za porpozycje a największe podziękowania dla Destro za miłe słowa i wiarę we mnie. Sam w siebie nie wierzę, ale mam nadzieję, że Wasze propozycje mi pomogą :) Bardzo mi na tym zależy. Jeszcze raz wielkie dzięki!