Ja także bardzo lubię napisy końcowe, nie wiem do dzisiaj dlaczego ;) hehe...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
tomek077

Siemka mam pytanie i prosze o pomoc !! Jak dodawac ludzi kina do serwisu bo mam paru a ich tu nie ma?? jak to sie robi??plisss odpisz

HOOLIGANS

nie mam pojęcia, też chciałbym wiedzieć jak to zrobić bo tak samo jak ty nie umiem, więc byłbym wdzięczny gdybyś mi odpisał jakbyś wiedział jak to zrobić

HOOLIGANS

nie mam pojęcia, też chciałbym wiedzieć jak to zrobić bo tak samo jak ty nie umiem, więc byłbym wdzięczny gdybyś mi odpisał jakbyś wiedział jak to zrobić

HOOLIGANS

Na stronie filmu, na dole jest napis. "Zostań autorem tej strony". Klikąć na ten napis. Otwoży sie strona do modyfikacji. W zależności co chcesz dodać klikasz w dane miejsce.

wple59

Nio spoko to ja wiem!! ale np jest aktor co sie nazywa np Jan kowalski a jego tu nie ma a ja bym go chcial zamiescic!!

wple59

nie o to chodzi!! tylko jest npaktor kowalski ale jego tu nie ma w tym serwisie jak go moge dodac??

tomek077

W przypadku niektórych produkcji filmowych dotrwanie do napisów końcowych to naprwdę wielk sztuka ;-)

tomek077

już wiem, wchodzisz na ludzia i na górze jest ddaj do ulubionych i przyciskasz na to

tomek077

aha... ja też ie wiem jak to zrobić....8D