szukam filmu ktory nawiozywalby do swiata przedstawionego w serii gier "Fallout"(objasnienia:swiat zniszczony przez nuklearny kataklizm,niedobitki ludzi walcza o zycie w baaaardzo nieprzyjaznym swiecie).
jesli sie wam chce to piszcie:P:D

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
wiesiu_2

Jestem z Tobą. Ja także usilnie próbuję znaleźć coś w stylu i klimacie tej gry... . Trzeba też zaznaczyć, że wymieniona wyżej gra jest naprawdę świetna. Szkoda tylko, że nawet jeśli takowy film powstanie, to niestety pewnie nie będzie dorównywał grze. ;-)
Pozdrawiam.

W_B_

...Niestety gry nie widziałem/nie grałem w nią, słyszałem natomiast nieco o niej, więc mniej więcej wiem o co chodzi. Być może film "Krew bohaterów" z Rutgerem Hauerem nawiązuje nieco do atmosfery tej gry

wiesiu_2

Możesz też obejrzeć "Stalowy świt" http://www.filmweb.pl/Stalowy+%c5%9bwit+1987+o+filmie,Film,id=9733 Film może najlepszy nie jest, ale może Cię zainteresuje.

Pinokio1983

Seria Mad Max ma taki klimat Fallouta, przynajmniej ja miałem takie wrażenie ogladajć ten film:).

użytkownik usunięty
wiesiu_2

też bym chciał zobaczyć TAKI FILM...

użytkownik usunięty

Grałem w obie części gry, bardzo mi się podobały. Co do niedobitków to np. 12 małp, z tym że fabułka nieco inna.

wiesiu_2

dzieki za podpowiedzi poszukam popatrze(wprawdzie powiedziawszy to tez szczerze watpie czu ukazal sie film ktory dorownuje klimatowi falloutem-slowa fana tej gry-zeby sie nikt nie obrazil:D

wiesiu_2

dzieki za podpowiedzi poszukam popatrze(wprawdzie powiedziawszy to tez szczerze watpie czy ukazal sie film ktory dorownuje klimatowi falloutem-slowa fana tej gry-zeby sie nikt nie obrazil:D

wiesiu_2

Jeszcze jeden tytuł , który przychodzi mi do głowy..."Hardware"

użytkownik usunięty
karakter

wiesiu a ten przecież masz w ulubionych "sunabozu" to nie jest właśnie coś takiego ?