jest mi potrzebny tytuł i wykonawca piosenki, którą słyszymy w reklamie FORDA, kiedy ma byś mecz piłki nożnej. prawdziwi teledysk do tej piosenki to małe dzieci, które są całe pomalowane w barwy swoich narodów po czym za sobą grają (była to piosenka która rywalizowała z piosenką la copa de la more podczas mistrzostw świata w piłce nożnej 1998 (we Francji))
Ivan i Delfin albo inna Mandaryna... No i już nie musisz wklejac tego pytania w każdym dziale.
no niestety nie nie to. śpiewaja te utwór ludzie na stadionach całego świata, nie ma tam tekstu więc jak nie wiesz kto to nie pisz bzdur. Bo jak byś oglądał piłke nożną to byś wiedział o czym mówię jak nie oglądasz to nie wiesz więc proszę mi nie pisać czy mogę czy nie mogę wklejać tego pytania nie chcesz to nie czytaj.
jeśli jeszcze raz zobaczę że wklejasz ten sam post do wszystkich działów to nie będę już na tyle uprzejma by zostawić jeden tylko usunę wszystkie...
jeśli ktoś ci nie odpowiada na pytanie to znaczy że nie zna na nie odpowiedzi, a zaśmiecanie forum jest zwykłym brakiem szacunku dla innych użytkowników..
Co do kultury to sie proszę nie wypowiadać bo można napisać "przykro mi ale nie można wysyłać tewgo samego tematu na różne fora więc nastepnym razem będę musiał/musiała go usunąć" a niestety z własnego doświadczenia wiem że nie czytam fora "ludzie kina" ani "MTV select" czy coś tam z TV nie interesują mnie kto ma najładniejsze oczy który najlepiej gra ani mandaryna a program telewizyjny mam w domu więc nie czytam tego. A ponieważ bardzo ten utwór chodzi mi po głowie więc chiałam zarzyć pomocy u wszystkich tzn na całym forum. A jeżeli brakiem kultury jest wypisywanie tego samego tekstu na wszystkich forach to zapraszam na forum "FILMY" i tekst pt. "" Reklamy, reklamy reklamy..." pana/pani Ivan i Mocny jego wypowiedzi są lekko nienamiejscu i wulgarne więc o kulturze nie rozmawiajmy bo jak widze kultura to jednak rzecz względna. Bo ja zostałam upomniana a uzytkownik powyżej nie więc oto dowód że kultura to rzecz względna. A nie widzę nic obrażliwego w moim temacie. a jeżeli wystąpił dwa razy ten sam temat na tym samym forum np "ludzie kina" to przepraszam ale możliwe ze dwa razy wcisnąłam wyślij.
1) nie było mi "przykro"
2) wystarczyło się zastanowić dlaczego za pierwszym razem posty zostały usunięte z działów z którymi nie był związane i dlaczego został tylko jeden, same przecież nie zniknęły...
3) nie jestem tu od upominania i nie czytam wszystkich postów - ale ten sam post pojawiający się we wszystkich działach jest zbyt widoczny by na to nie zareagować, a szczególnie irytujące jest to gdy użytkownik robi to ponownie kilka minut po tym gdy posty zostały już raz usunięte
4) kultura rzecz względna... nie śmiałabym pouczać kogokolwiek jak należy być kulturalnym...więc Tobie też nie radzę... przedstawiłam tylko jakie zachowanie na forum nie jest mile widziane...
Nie znam się na tym ale jak wysyłałam te opisy to wyskaiwał mi bład więc wysłalam po raz drugi. Gdybym nie szukała tego utworu po stronach to napewno nie szukałabym pomocy na fw. to jest tak jak ktoś się pyta o tytuł filmu a zna tylko fabułe i nie wie kto grał. to co mam zanuciś utwór i następnie wcisnąć szukaj?? ja nie znalazłam tego utworu. Więc zgłosiłam się do ludzi, którzy może (i zapewne odpiszecie że naewno a nie może) są bardzej zaradni w wyszukiwaniu. a skoro tak się denerwujecie że co robi ten opis na filmach to można było skasować go a zostawić w INNE lub MTV SELECT;] I zacznijmy od tego że ja Was nie obrażam. A co do gramatyki to może a raczej napewno jesteś ode mnie lepszy ale w innych dziedzinach ja jestem mocniejsza. Więc po co te docinki? a skoro jesteś tak kulturalny to po co piszesz ze ktoś jest dzieckiem specjalnej troski, a nawet jak nim jest to po co odpisujesz mu w "nieładny sposób".
jeśli chcesz jeszcze dyskutować to bardzo proszę
1) posty wysłałaś po usunięciu pierwszych które przez pewien czas były widoczne na forum, więc widziałaś doskonale że są i że potem zniknęły a został jeden...
2) nikt nie ma pretensji że próbowałaś uzyskać odpowiedź na swoje pytanie - zwrócono Ci uwagę że sposób w jaki to robisz jest nie do przyjęcia
3) post został w tym miejscu ponieważ to tu odpowiedzieli użytkownicy
4) bezpośrednio niby nikogo nie obraziłaś - ale odpowiedź na post Tuco który zwrócił uwagę, byś nie wklejała tego swojego pytania gdzie tylko się da, była niegrzeczna...
5) a o co chodzi z tą gramatyką? jakie docinki?
6) nie znasz moich mocnych stron więc lepiej nie stawaj do rywlizacji :]
7) skąd to "dziecko specjalnej troski" Tobie się wzieło?
8) co niby znaczy "nieładny sposób"?
9) jednego nie rozumiem - zwrócono Tobie uwagę że nie powinnaś tak robić, nikt jeszcze nikogo nie obraził i zamiast albo przyjąć uwagę do wiadomości, może przeprosić (nie mnie oczywiście) albo "olać" nas i nasze prośby i od razu miałabyś spokój - to podejmujesz dyskusje która finał może być nie koniecznie miły i jeszcze dajesz argumenty typu "bo inni tak robią"...
Spoko, Vimo! EWELINA wyraźnie chciała mi odpowiedzieć (patrz 3 posty niżej). Dlaczego wysłała odpowiedź do Ciebie - pozostanie zapewne kolejną zagadką tego porywającego tematu.
Pozdrawiam Wszystkich!
to była odpowiedż nie tylko do Ciebie;] jak zobaczysz ludzie zwracali mi uwagę na gramatyke i te mocne strony były do nich że ja najlepsza w gramatyce nie jestem ale w innych sprawach jestem duzo mocniejsza;]. co do pretensji to zdiwił mnie fakt, ze powiedziano mi, ze nie portafie szukać w google odpowiedzi a dziecko specjalnej troski to też jest w odpowiedziach na dole (tym dzieckiem specjalnej troski niby IVAN I MOCNY) ale prosze mi nie mówić ze nie kulturalny;] jak poczytałbyś wypowiedzi niektórzych na forum to zobaczyłbyś jak odpowiada się niegrzecznie a nie ładny sposób (bo nie wiem czy nie usuwacie wypowiedzi które są wulgarne) a zareagowałam bo napisałeś że jestem niekulturalna;] co prawdą nie jest a nie mam kogo przepraszać bo nikogo nie obraziłam nie napisałam że ktoś pisze nie gramatycznie, albo ze jest nie kulturalny czy jest analfabetą etc. a jak pisze wypowiedź to napisałam ją w całości i nie chiałam wysyłać tej samej wiadomości do Vimo i do Woyciesz. i ja nikogo nie atakuje tylko się bronię więc może odczepicie się ode mnie?? czy mam Wam napisać to dosadniej i dopiero wtedy zrozumiem jak napiszecie ze jestem niekulturalna!!
1) brawo - widzę że wszystko zrozumiałaś z moich wypowiedzi, tylko szkoda że wyciągasz nieodpowiednie wnioski - ale nie idź na łatwiznę i niech to "dosadniej" nie będzie z wulgaryzmami bo dla dobra wszystkich trzeba będzie blokować takie wypowiedzi, gdyż wbrew wszelkim staramy się to robić...
2) doskonale widziałam kto co napisał - tym bardziej dziwię się że wszystkie pretensje o słowa innych zawierasz w odpowiedziach na moje posty...
3) dziwny sposób obrony który wywołuje "wojnę", ale mimo wszystko życzę miłego wieczoru...
Stanowczo protestuję przeciwko wytykaniu palcem niejakiego Ivana I! Jest on dzieckiem specjalnej troski i pupilkiem całego forum (DOKARMIANIE SUROWO WZBRONIONE!).
Nim następnym razem rozpylisz swój temat po całym forum, także tam, gdzie jak twierdzisz nikt nie czyta, zastanów się, czy wogóle jest on tu na miejscu. A może można wyszukać w Googlu, albo na forach sportowych, lub muzycznych...?
O co chodzi z ta kulturą na którą się powołujesz - nie rozumiem. Być może dlatego, że Twoja gramatyka przypomina czkawkę (to też można uznać za brak kultury wobec czytających)...
W każdym razie pozdrawiam!