Wszyscy ktorzy to czytacie!! :D
mam prosbe do was ogromna
otoz chcialabym zebyscie tu wpisywali najwieksze romansidla jakie znacie, takie filmy przy ktorych siedzi sie jedynie z chusteczka przy oczach i nosie i sie ryczy!! takie bylyby najlepsze
i oczywiscie nie chcialabym zeby to byly jakies debilne denne badziewia ktorych sie nie da ogladac tylko bardzo fajne romantyczne moze smutne filmiki :))
a potrzebne mi to po toooo.... booo chcemy sobie z kolezankami urzadzic taki mega babski wieczor i chcemy same placzliwe filmy ogladac ale nie wiemy jakie wybrac...
prosze poradzcie cos!!!! szukam placzliwych romansidel (no nie musza byc placzliwe moga byc po prosto romantyczne:)) albo komedii romantycznych

ps. najlepiej zeby byly to filmy dostepne juz na kasetach wideo... tak wiecie zeby w wypozyczalni juz byly... ale jak jakies nowe fajne tytuly macie to tez spoko :)
OD RAZU Z GORY DZIEKUJE ZEBY SIE POZNIEJ NIE POWTARZAC
(jezeli ktos w ogole odpowie na moj post hehe)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Fluorescent

Jedyne co mi tak na szybko przychodzi do głowy to film:"To własnie miłość".Pewnie już widziałyście, ale moim zdaniem to super propozycja an babski wieczór:romantyczna, zabawna, mądra komedia brytyjska z super obsadą aktorską.Ja polecam z całego serca ! (jak jeszcze na coś wpadnę to an pewno się odezwę.Pozdrawiam

Asiksue

na forum jest wiele podobnych tematów więc możesz tam poszukać.
Ja polecam filmy "Kawaler" i "Czego Pragną Kobiety".

madzia_18

nooo i jak mogłam zapomnieć!! Jeszcze bardzo bardzo gorąco polecam film "Szkoła Uczuć". No pomijam "Titanica" i "Dirty Dancing" bo to pewnie widziałaś.

madzia_18

Zdecydowanie UWIERZ W DUCHA i WICHRY NAMIETNOSCI!!! Mozna pod to podciadnac NIEMORALNA PROPOZYCJE.

Tuska

Ej wiecie co? Z tych tytulow ktore zostaly juz przez was wymienione to ogladalam tylko titanica, uwierz w ducha i szkole uczuc.
a w zyciu jeszcze dirty dancing nie ogladalam... moze wreszcie warto obejrzec skoro jest okazja heh

a i wiedzialam ze ktos wspomnie o tym ze pelno jest takich tematow na forum i ja wiem o tym ale ja jestem leń patentowany i mi sie nie chce ich szukac ;P wole miec wszystko podstawione pod nos :D

takze czekam na dalsze propozycje jezeli ktos ma a z te ktore juz sie pojawily sssssserdecznie dziekuje i obiecuje ze skorzystam :) moze nie wszystkie e jeden woeczor z kolezankami ale na pewno obejrze
pozdrawiam wssszystkich :)

użytkownik usunięty
Fluorescent

Szkola uczuć

Fluorescent

Polecam świetne "Miasto Aniołów", "Bezsenność w Seattle", "Przeminęło z wiatrem", "Czekolada", "Spacer w chmurach", "Amelia", "To właśnie miłość", "50 pierwszych randek", "Upiór w operze"...

Fluorescent

proponuje Dandelion, ale nie wiem czy go znajdziesz w wideotekach bo premiery polskiej nie było ;|

michalb_85

poleciłbym (te na pewno znajdziesz w wypożyczalni):

"Masz wiadomość"
"Closer"

Shhh

Dzieki dzieki dzieki ludziska :D
I prosze o wiecej tytulow bo naprawde nie mam co ogladac to jak nie na babskim wieczorze to kiedy indziej obejrze, takze wpisujcie swoje propozycje jak jeszcze jakies macie :)

pozdrawiam i dziekuje...

Fluorescent

moze....Pamietnik, Wichrowe wzgórza, Wichry namietności, Love Story;) Lady Jane, Rozwazna i Romantyczna, Wzgórze Nadziei

patrzcie i płaczcie hehe:))

pozdrawiam

Sookie

jeśli tak bardzo Ci zależy na uzyskaniu wielu tytułów to lepiej znajdź ochotę na wyszukanie takich tematów na forum. I zajmie Ci to mniej czasu.

Fluorescent

Zdecydowanie Dorty Dancing i To właśnie miłość...nawet jeżeli widziałaś to te filmy się nie przejadają...a na dokładkę 50 pierwszych randek i Nigdy w życiu=) pozdrawiam i miłego seansu

Ata_3

http://www.filmweb.pl/Filmy,na,babskie,wieczory,temat,Topic,id=379602 [www.filmweb.pl/Filmy,na ...]

madzia_18

"Piękna i Bestia" Disneya - KONIECZNIE!!!

yahoo2rion

hehe "piekna i bestia" dobreeee :)

Madzia_18 - dzieki za link do podobnego (jak nie takiego samego) tematu co moj. przejrzalam, poczytalam i zabieram sie do szukania filmikow

ale jak macie jeszcze inne pomysly no to wrzucajcie tutaj wrzucajcie!!!! :D
filmow (zwlaszcza romantycznych) nigdy za wiele!!

pozdrawiam raz kolejny i kolejny raz tez dziekuje wszystkim za pomoc :*

Fluorescent

Ja ze swojej strony polecam " Ja cię kocham, a ty śpisz", może też "Między słowami". Może być też pijana Meg Ryan w "Kiedy mężczyzna kocha kobietę". "Love story" też pasuje. Ale najwięcej łez jest zawsze przy śmierci Mustafy w "Królu Lwie":) miłego seansu!

Fluorescent

"Titanic", ta scena, gdy Leo tonie jest taka wzruszająca...

Fluorescent

hmm... z pewnoscia

~ "szkoła uczuc"
~ "kropka nad i"
~ "hooligans" to nie jest taka romantyczna,ale piekny i uczacy film ;)
~ "dwa tygodnie na miłość"

pozdrawiam ;)

koteceQ7

Wichrowe wzgórza
List w butelce - bardzo wzrusza
Reszta już wymieniona

użytkownik usunięty
sylwia_86

myśle, że skoro Rogue rok temu pisała prośbę, to już chyba po babskim wieczorze co ;)

sylwia_86

Zescie odkopali temat, Dziewczyna pewnie juz dawno wszystkie obejrzala. ehh..

Pucin

haha! no nie wytrzymam... wiecie... jak to Justine zauważyła już dawno po babskim wieczorze ;) po co takie stare tematy odkopywać? ;p
nie mniej jednak dzięki za dobre chęci heheheh

Fluorescent

:)))A ja tam na kolejny wieczór podam swoje:
1. List w butelce
2. Miasto aniołów
3. Pearl Harbor
4. Szkoła uczuć
5. Pamietnik
6. Wpadka