jak mogę sprawdzić za co dostałam punkty. Bo mam je ale nie iwem za co je otrzymałam, bo nie przypominam sobie, zeby kiedykolwiek coś mojego zostało zaakceptowane;] a da się sprawdzic kiedy np dołączyłam do tej strony?

LaraNotsil

A jaki to film? Bo jakoś się nie mogę zorientować... Czeski?

Oshin

Jezeli nie chcesz odpowiedzieć to nie odpisuj!! jest tutaj wiele tematów nie należacych do tej kategorii a nie wiem dlaczego za kazdym razem czepiasz się mnie. nie wiem zawsze czytam tylko z forum/filmy bardzo zadko zagladam na inne fora, wiec czytając tematy przypomniałam sobie o co chiałam zapytać. jak bardzo Ci on przeszkadza to wykasuj ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

LaraNotsil

!!!!!Jeśli nie chcę, to nie odpisuję!!!!! Jak posiedzisz tu jeszcze trochę, to się przekonasz, że ja się ogólnie czepiam!!!!! Nie tylko Ciebie!!!!

Nie wykasuję, może Vimo???????

fa la la la la, la la la la

Oshin

to mam pomysł napisz do niego;] wiem żle to napisałam bo jak byś nie chiał/a o by sie tu nic nie znalazło;] ale skoro jest i jeszcze nikt tego nie wykasował to mam pomysł a mianowicie prosbę jezeli nie chcecie odpowiedzieć na to pytanie to proszę nie piszcie ponieważ ucieszyłabym sie z odpowiedzi która dotyczyłaby tego pytania obojetnie czy powinino sie to pytanie znaleść czy nie narazie korzystam z tego że nie zostało ono usuniete

LaraNotsil

Na swojej stronie po lewej masz AKTYWNOŚC i wchodzisz w DODANE FILMY lub DODANE OSOBY (zależy do czego dodawałaś). Tam są opisane wszystkie twoje kontrybucje.

Shadowman

mam taki problem że po jakimś czasie nawet znikają mi te które nie zostały zaakceptowane. i tam nie mam nic oprócz tych które czekają na weryfikacje. dlatego zastanawiam sie czy jest coś takiego jak archiwum w aktywności.

LaraNotsil

Rzeczywiście. Zajrzałem do ciebie i nic tam nie masz. Z tego co się orientuję to tylko za to można mieć punkty. Może to jakiś problem techniczny ? Spróbuj to zgłosić użytkownikowi o nicku psujek.