Witam, w ten piątek z rana mam seans filmowy z dziewczyną ale niestety nie mogę znaleźć żadnego dobrego
horroru :( Ona obejrzała już wszystkie które są takie bardziej znane z amerykańskich kin, a nawet sięgnęła po
tajlandzkiego szutter'a. Więc proszę, pomóżcie mi znaleźć bardzo mocny horror, trzymający w napięciu, z
wieloma jumpscenkami, najlepiej z rocznika 2001+, o którym aż tak nie piszczały media w Europie i jest mała
szansa że widziała. Może wymagam za wiele ale zależ y mi na tym, żeby ta dziewczyna się baaardzo bała.
Bardzo proszę o pomoc i dziękuję z góry za jej udzielenie. Pozdrawiam :)
Ooo coś w tym stylu :) Ale może coś jeszcze straszniejszego? Może jakaś tematyka duchów, opętanych domów i tak dalej? :)
O k*rwa. Dobry jest!! :D To dwa już mam. Ale jeszcze potrzebuję coś o duchach i opętaniach jeżeli można prosić :D Chociaż jestem otarty na propozycję jak "Sprski film" :)
Martwe Zło, Obecność.
To nie moje klimaty, ale tutaj masz pełno takich horrorów: http://www.filmweb.pl/forum/horror/wszystkie+horrory+zwi%C4%85zane+z+op%C4%99tan iem+b%C4%85dz+z+egzorcyzmami,668057
Ziomuś, oma ma pokój w piwnicy więc oglądamy elegancko po ciemku, a co ja poradzę że rano ma czas? Poprosiłem tutaj o propozycję filmów a nie rozkładówkę kiedy można je oglądać :)
Aaaa, więc do tego zmierzasz a ja się zastanawiam jaki normalny facet ogląda z dziewczyna horrory :) Myślę, że tak, ja się strasznie na tym bałam.
Podam Ci wszystkie na których ja się strasznie bałam i które uważam za bardzo dobre: Sinister, Kobieta w czerni, Odbicie zła, Przypadek 39, Szepty, Wrota do piekieł