użytkownik usunięty

Moja siostra poleciała mi film do obejrzenia a mianowicie "Efekt Motyla".... i właśnie nie wiem czy warto go obejrzeć czy nie. Poradźcie

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Jak dla mnie średnie kino, troszku przereklamowany film, ale z takich klimatów bardziej polecam "Obłęd".

Jak nie obejżysz to sama się nie przekonasz. Osobiście nie przywiązuje wagi do tego gdy ktoś mi odracza jakiś film. Czasami mozna się mile rozczarować:).

nolbex

EXTRA FILM!!! bez 2 zdan jeden z lepszych POLECAM w 100%

Warto.

Gordon

Nie oglądałem xD

Tybii

Z tego co słyszałem to jednak warto!
__
Zapraszam na mojego bloga :P

użytkownik usunięty
Tybii

Obejrzyj koniecznie: zajebioza w różowych trampkach. Psychologiczno-analityczne spojrzenie na personę łączy się w tym dziele wybitym z podejściem rzekłabym behawioralnym, co całość czyni niezwykłą, niezapomnianą, metafizyczną i oniryczną. Mój ulubiony film.

mi ten film bardzo sie podobal.
mozesz go obejrzec bo napewno ci to nie zaszkodzi

Warto obejrzeć, żeby mieć zdanie na ten temat i nie musieć pytać się innych ;] Film średni. Z podobnych klimatów polecam Donie Darko lub Obłęd.

użytkownik usunięty
tallryn

Jak dla mnie warto, dla samego poznania temaru. Wykonanie filmu może nienajlepsze, ale pomysł jest intrygujący i warto się z nim zapoznać. Jednak zgadzam się z którymś przedmówcą: są lepsze filmy o podobnej tematyce, jak "Obłęd" czy "Zakochany bez pamięci".

Jak dla mnie silnie przereklamowany, ale kwestia gustu.