Kto oglądał "Rekę Boga" ?ostatnio przypomniał mi sie ten film , juz nawet nie pamietam o co w nim za bardzo chodziło ale bardzo dobrze mi sie kojarzy. wypowiedzcie sie na jego temat.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
easYgoing

Jakoś nie chce mi się wierzyć po Twojej wypowiedzi, że oglądałeś/aś ten film. Wydaje mi się, że byłeś/aś naćpany/a, kiedy go oglądałeś/aś.

Oczywiście bez obrazy :(

Akcja filmu dzieje się w wakacje 1979 roku. Pewien samotnie wychowujący dwóch synów facet twierdzi, że objawił mu się Bóg i kazał mu pozabijać niby demony ukrywające się w skórach ludzi. Zdobywa jakiś topór z pewnej starej szopy, sporządza listę Demonów i namawia synów do popełniania zbrodni. Jeżdżą, porywają ludzi, mordują i zakopują ich w miejskim parku.

Nawet fajny, ciekawy thriller, można obejrzeć.

Pozdrawiam :)

Film jest bardzo fajny i trzyma w napięciu,mam go nawet na kompie i każdemu polecam:):):)

easYgoing

Też oglądałem ten film. Byłem nawet na nim w kinie. Moim zdaniem był po prostu mistrzowski! Szczególnie zakończenie było rozbrarające. Polecam go wszystkim razem i każdemu z osobna :)

Pozdrawiam

easYgoing

Film o walniętym facecie ktory zmuszał synow do pomaganiu w zbrodniach, uważajac że bóg mu tak każe, a najlepsze w tym wszystkim
było to, że wszyscy zabici sumienia czystego nie mieli