Powrót króla-najlepszy czy najgorszy z wszystkich części LOTR-a??

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Renfri

Jeśliby oceniać książki, to owszem, jest chyba najlepsza, ale pod względem filmów jak dla mnie jest równie dobra, jak część 1. Gdy obejrzę wreszcie rozszerzoną wersję to może wtedy będę twierdzić inaczej, że jednak jest najlepsza, gdyż w kinie RoTK stracił w moich oczach przez to, że nie ukazano mych ukochanych scen z Domów Uzdrowień. Zdecydowanie mogę jednak powiedzieć, że najgorszym filmem z trylogii jest część 2. Jedyne, co mi się tam podobało, to bitwa w Helmowym Jarze i niektóre postacie. Pierwszą część uznaję za równie znakomitą, jak trzecią dlatego, że nie było tam jeszcze scen omdleń Froda, których bardzo nie lubię, a w drugiej i trzeciej części, niestety, było ich dość dużo. Pozdrawiam!

Renfri

Ja ogladałam juz rozszezoną wersje 3 czesci, i musze przyznac, ze teraz jest ona poządna. Są sceny, ktore dodały wieelkiego plusa do oceny ostatniej czesci. A co do całego Lotra to nie moge przebolec tego, ze nie ma Glorfindela, Toma, Dunedainow, a jest za dużo Arweny:P ale i tak film fajny. Niektorzy mowią ze jest on za bardzo przereklamowany, ale ja tak nie sądze. Hmm.. ktora czesc najlepsza.. Pierwsza ogolnie fajna była, w drugiej fajna muzyka (:P) a trzecia no.. tez fajna^^ dobra koncze, pozdrawiam..

Renfri

Ja ogladałam juz rozszezoną wersje 3 czesci, i musze przyznac, ze teraz jest ona poządna. Są sceny, ktore dodały wieelkiego plusa do oceny ostatniej czesci. A co do całego Lotra to nie moge przebolec tego, ze nie ma Glorfindela, Toma, Dunedainow, a jest za dużo Arweny:P ale i tak film fajny. Niektorzy mowią ze jest on za bardzo przereklamowany, ale ja tak nie sądze. Hmm.. ktora czesc najlepsza.. Pierwsza ogolnie fajna była, w drugiej fajna muzyka (:P) a trzecia no.. tez fajna^^ dobra koncze, pozdrawiam..