Pamiętam, że oglądałam go dawno temu, na pewno nie jest z tego albo dwóch ostatnich lat. Film polegał na tym, że główny bohater znikał z pewnego miejsca, a pojawiał się w innym i nie jestem też pewna czy pojawiał się również w innym czasie, ale prawdopodobnie tak. Czyli nagle sobie znikał z pewnego miejsca a pojawiał się w innym, w zupełnie innym roku. Pamiętam też niektóre szczegóły. Np. bohaterowi zawsze znikały ubrania podczas tego "przeskoku". Jego rodzice zginęli w wypadku samochodowym, w którym on też by zapewne zginął gdyby chwile przed tym nie przeskoczył w inne miejsce. Pewnego razu też pojawił się na jakiejś łące, gdzie spotkał taką dziewczynkę, która kilka lat(?) później spotkała go w restauracji i prawdopodobnie byli w tym samym wieku wtedy (tego też nie rozumiem) i ona go pamiętała i się na pewno pobrali. Pamiętam też jego śmierć. Raz przeskoczył do jakiegoś lasu gdzie myśliwi polowali na jakieś większe zwierzęta i w momencie gdy jeden z nich strzelił do jakiegoś zwierzęcia na drodze lecącej kuli pojawił się główny bohater. Został postrzelony. Potem umierając znowu pojawił się w innym miejscu - tym razem w swoim domu, w którym mieszkał już z żoną, gdzie umarł na oczach jeszcze żyjącego siebie.
Więcej niestety nie pamiętam, ale baardzo proszę o pomoc! Kilka lat już szukam tego filmu i nigdzie nie mogę znaleźć. Wszyscy mówią, że to Efekt motyla, ale to nie to. Nie ma go także na liście filmów podobnych do Efektu motyla.