Pamiętam, że oglądałam go dawno temu, na pewno nie jest z tego albo dwóch ostatnich lat. Film polegał na tym, że główny bohater znikał z pewnego miejsca, a pojawiał się w innym i nie jestem też pewna czy pojawiał się również w innym czasie, ale prawdopodobnie tak. Czyli nagle sobie znikał z pewnego miejsca a pojawiał się w innym, w zupełnie innym roku. Pamiętam też niektóre szczegóły. Np. bohaterowi zawsze znikały ubrania podczas tego "przeskoku". Jego rodzice zginęli w wypadku samochodowym, w którym on też by zapewne zginął gdyby chwile przed tym nie przeskoczył w inne miejsce. Pewnego razu też pojawił się na jakiejś łące, gdzie spotkał taką dziewczynkę, która kilka lat(?) później spotkała go w restauracji i prawdopodobnie byli w tym samym wieku wtedy (tego też nie rozumiem) i ona go pamiętała i się na pewno pobrali. Pamiętam też jego śmierć. Raz przeskoczył do jakiegoś lasu gdzie myśliwi polowali na jakieś większe zwierzęta i w momencie gdy jeden z nich strzelił do jakiegoś zwierzęcia na drodze lecącej kuli pojawił się główny bohater. Został postrzelony. Potem umierając znowu pojawił się w innym miejscu - tym razem w swoim domu, w którym mieszkał już z żoną, gdzie umarł na oczach jeszcze żyjącego siebie.

Więcej niestety nie pamiętam, ale baardzo proszę o pomoc! Kilka lat już szukam tego filmu i nigdzie nie mogę znaleźć. Wszyscy mówią, że to Efekt motyla, ale to nie to. Nie ma go także na liście filmów podobnych do Efektu motyla.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
olablondi_filmweb

Może "Zaklęci w czasie"?
http://www.filmweb.pl/film/Zakl%C4%99ci+w+czasie-2009-209977

TAK TO JEST TO

BOZE

KOCHAM CIE