Witam szukam filmu nie wiem z jakiego roku ogladalem go jakies 7 lat temu moze wiecej moze mniej film byl specyficzny o gosciu ktory mial zone dzieci pewnego razu wrocil do domu wieczorem wzial noz i poprostu zamordowal cala rodzine i wyszedl, policja szukala go bardzo dlugoo znalezli go dopiero po 18 latach!!! pracowal jako mechanik czy w restauracji jakos tak bardzo prosze o pomoccc prosze odpisac na maila lagoon22@wp.pl albo tu na forum dziekuje z gory

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Skoczek_2

Może to ten film? http://www.filmweb.pl/Judgment,Day%3A,The,John,List,Story,%281993%29,o,filmie,Fi lm,id=105676 [www.filmweb.pl/Judgment ...]

hysia_80

tak !!!! to tego filmu szukalem dziekuje bardzo chodzilo mi o Roberta BLAKE'a ten gosc jest niasamowity jego psychiczne spojzenie wymiekam dzikuje

Skoczek_2

Nie ma za co. Jak będziesz jeszcze czegoś szukał - zapraszam na mojego bloga.

hysia_80

Hej dzieki jeszcze raz a moze znasz taki film: bo tez szukam chyba tez z lat 93-95 o UFO o chlopaku ktory znalazl statek wsiadl do niego (jesli dobrze pamietam to byl w nim sam) zaczal latac tym statkiem itp nad morzami bagnami itp pozniej jak wysiadl poszedl do domu i okazalo sie ze nie bylo go 3 lata rodzice juz o nim zapomnieli!!! mieli inne dizecko jakos tak acha nie mylic z Uprowadzenie, ET, i wladcy marionetek, ale jesli dobrze pamietam to jest on wlasnie z okresu uprowadzenia i chyba mial dwie czesci