Witam :)
Szukam ciekawych seriali...
Obejrzałem takie jak:
Czas Honoru (czekam na 4 odc. powstania)
The Walking Dead (czekam na 5 sezon)
Wataha (Czekam na niego)
Chciałbym abyście mi polecili coś ciekawego tak jak TWD czy CH...
(Żebyście nie polecali mi czegś takiego jak "pierwsza miłość" bo nie lubię czegoś takiego oglądać w przerwach oczekiwań na inne seriale...)
ps. nie lubię seriali o tematyce science fiction...
nie znam sie ale polecam ranking seriali i baze seriali, ktore znajdziesz w menu seriale, sa tam posegregowane wg popularnosci czy oceny, wiec latwo znalezc cos ciekawego
patrzyłem i wg mnie ten ranking to nie to... wole aby ktoś napisał coś tutaj ze względu na to, że wole to tak zweryfikować :D
z doswiadczenia wiem ze ludzie jak polecaja to najpopularniejsze filmy/seriale, ktore sa w rankingu, co zreszta jest logiczne, bo jak serial jest dobry to jest popularny...
ale jesli bardzo chcesz zeby ci cos polecic to prosze bardzo - jesli nie widziales dextera to koniecznie musisz zobaczyc.
heeh dla mnie wiele z rankingu filmów/seriali to szais ;) sprawdzałem dużo... hmm daxtera? lukne :p dzięki :p
nie wiem czy zauwazyles, ale czekanie na nowe odcinki/sezony bardzo sssie, wiec najlepiej jest wybrac jakis zakonczony serial (przy tytule podanany jest rok rozpoczecia i rok zakonczenia)
Tylko tam po prostu jest lista, która jest bezwartościowa (bo nie można szukać po tagach, a gatunki są beznadziejnie poprzypisywane), a oceny innych nie zawsze odzwierciedlają czy warto po to sięgnąć.