Mam prośbe !! Oglądałęm sobie film Siła Strachu do momentu kiedy jakiś koleeś ( chyba Charlie :-) ) zabił jakąś facetke która przychodziłą do tego domu !! . i niestety nie mogłem dalej obejrzeć tego filmy ponieważ miałem złą kopie tego filmu i nie dało się oglądac i mam do was probe czy mógłbym mi ktoś opowiedziec co wydarzyło się dalej ?? kto był ty charliem ?? Prosze !! Pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
k4c5er

Jesteś pewien, że chcesz wiedzieć, co się stało dalej i KTO TO CHARLIE? Ta informacja popsuje Ci cały film. A jeśli będziesz miał okazję jeszcze kiedyś obejrzeć Siłę strachu. Pozdrawiam

Archan

Tak jestem pewien żeby mi to ktoś powiedział bo jestem pewien że prawdopodobnie nie obejrze już tego filmu . Więc prosze żeby mi to ktoę powiedział POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
k4c5er

Robert De Niro był tym Charlim. Później się też okazało że to on też zabił swoją żonę, bo go zdradzała. Oczywiście nie pamiętał tego zupełnie, ani tego jak był Charlim, bo miał schizofremie czy coś w tym stylu.

k4c5er

noo... ten ojciec byl tym charlim... w tych snach co on mial, snilo mu sie jak na ich weselu zona go zdrazila, i on wtedy zachorowal na to rozdwojenie jazni... i on robil to wszystko, zabijal itd. :D:D