Witam wszystkich, mam krótkie pytanko, czy ktoś ma jakiekolwiek informacje dotyczące tych dwóch filmów, najlepiej z ostatnich miesięcy?
Na razie wiem tyle że pierwszy film będzie trzecią częścią filmowych przygód SG1, a drugi będzie kontynuował wydarzenia z Atlantis. Wiem że Revolution został wstrzymany ze względu na produkcję SGU (ale jak wiadomo serial nie dostanie 3 sezonu, więc chyba jest szansa na odświeżenie pomysłu). Podobno nawet sam Richard Dean Anderson/grubasek zgodził się zagrać w nim. I tym razem nie ma być to rola epizodyczna. Co do Extinction to wiem tyle że będzie w nim Wraith Todd, a Amanda Tapping potwierdziła swój udział w produkcji. Ale jak już mówiłem to są informacje sprzed roku i szukam czegoś nowszego. Mam nadzieje że znajdzie się jakiś fan który podrzuci jakieś nowe informacje.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
indyjones

Joseph Mallozzi twierdzi że istnieje szansa na nakręcenie jednego albo nawet dwóch filmów ze świata Stargate. Niestety mają być to filmy kończące 3 sezon SGU niestety. Co do filmu kończącego SGA albo SG-1 nie wiadomo na razie nic. Osobiście liczę że darują sobie filmowe kontynuacje SGU bo serial nie zachwycił i o niebo lepsze byłoby zobaczyć w akcji po raz ostatni Shepparda, McKaya, Jacksona, Carter czy Teal'ca

indyjones

Jaki po raz ostatni?? Jak już wyrażać swoje pobożne życzenia to czemu tak skromnie? Nie bądźmy minimalistami.

indyjones

Nie doczekaliśmy się. Taka zajebista seria, a legła... troszkę smutne, brak konkretnego zakończenia. Przydałby się ktoś kto raczyłby reaktywować stargate. Oglądanie ciągle tego samego jUż nie cieszy jak za danych lat. Nadal atlantyda jest najlepszym serialem, choć smallville też było fajne :3