Witam, jako że nie mam życia, gdyż spędziłem je głównie na oglądaniu seriali i filmów, tak więc zabrakło mi ich (A filmwebowe rekomendacje, to ciota i hój). Dlatego piszę tutaj, moi kochani. Szukam filmu, który by się mieścił mniej lub więcej w granicach moich wytycznych. A oto one: Film nie może być nagrany we Francji, Polsce, Krajach Azjatyckich. Gatunek filmu nie może być: Melodramat, Dokumentalny, Romantyczny, Muzyczny, Animacja, Biblijny, Biograficzny, Baśń, Erotyczny, Historyczny, Karate, Kostiumowy, Obyczajowy, Komedia Obyczajowa, Komedia romantyczna, Edukacyjny, Sportowy, Sztuki walki, Western, Wojenny. Data produkcji nie może być poniżej 2005 roku (W wyjątkwowych sytuacjach takich jak "Ucieczka z Alcatraz" czy "Skazani na Shawshank" oczywiście jest to zbędne). Aktorzy: Najlepiej z Nicolasem Cagem chociaż już większosć filmów z nim oglądnąłem. Reszte sami możecie sobie dobrać. Oczywiście co do gatunków i innych wytycznych, nie możecie się trzymać w 100% tego co napisałem. Musicie też jakoś próbować różnych kombinacji :)
PS
Co do filmu ogółem, to najlepiej akcja, bronie, bum pif, paf, epilepsja, jeb, bum, zombieeee, śmierć, płacz, smutek, dobry soundtrack, dobre ucharakteryzowanie.