Witam, jako że nie mam życia, gdyż spędziłem je głównie na oglądaniu seriali i filmów, tak więc zabrakło mi ich (A filmwebowe rekomendacje, to ciota i hój). Dlatego piszę tutaj, moi kochani. Szukam filmu, który by się mieścił mniej lub więcej w granicach moich wytycznych. A oto one: Film nie może być nagrany we Francji, Polsce, Krajach Azjatyckich. Gatunek filmu nie może być: Melodramat, Dokumentalny, Romantyczny, Muzyczny, Animacja, Biblijny, Biograficzny, Baśń, Erotyczny, Historyczny, Karate, Kostiumowy, Obyczajowy, Komedia Obyczajowa, Komedia romantyczna, Edukacyjny, Sportowy, Sztuki walki, Western, Wojenny. Data produkcji nie może być poniżej 2005 roku (W wyjątkwowych sytuacjach takich jak "Ucieczka z Alcatraz" czy "Skazani na Shawshank" oczywiście jest to zbędne). Aktorzy: Najlepiej z Nicolasem Cagem chociaż już większosć filmów z nim oglądnąłem. Reszte sami możecie sobie dobrać. Oczywiście co do gatunków i innych wytycznych, nie możecie się trzymać w 100% tego co napisałem. Musicie też jakoś próbować różnych kombinacji :)
PS
Co do filmu ogółem, to najlepiej akcja, bronie, bum pif, paf, epilepsja, jeb, bum, zombieeee, śmierć, płacz, smutek, dobry soundtrack, dobre ucharakteryzowanie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
makaroniarz14

Szukasz filmu czy terapii?

rock79

Filmu :) Chociaż terapia chyba też by się przydała XDDDD