Witam Szukam horrorów typu Smakosz 2 lub Amityville żeby był straszny i można było się bać

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Piotrek123

To "Smakosz 2" i "Amityville" są według Ciebie straszne? Ciekawe.

Vladimir_Estragon

To jedne z moich ulubionych horrorow! A według ciebie t co jest straszne?

Piotrek123

Smakosza 2 nie oglądałam, I może nie była bardzo straszna ale mi się film nawet podobał :)

sylwia_86

Bardziej mnie kręcą horrory typu Klątwa czy Ring.

Piotrek123

Każdego straszy co innego. Jeśli ja miałbym znaleźć coś, co mną drgnęło, to na pewno: Shutter-Widmo, Dead End, W Paszczy Szaleństwa.

opoz

Może coś starszego Cie wystraszy:). Polecam "Lśnienie" i "To" na podstawie powiesci Kinga, Egzorcyste i Omen :]
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Nepik

mnie najbardziej przeraziło "Lśnienie". Horrory takie jak Gothika, Amityville czy The Ring mniew zbytnio nie ruszają... Chociaż przyznaję, że na "Klątwie" miałam trochę pietra :D Polecam też "Inni", "Egzorcysta" i "Omen".

Piotrek123

Moze nie sa to jakies rewelacyjne produkcje ale jak stworzysz klimat to idzie sie wystarszyc. Ja balem sie na Boogeymanie, Gothice i The Gift. Ale ze mnie straszny cykor :P

frukcojt

o widzisz, a mnie wogóle nie ruszył Boogeyman i Gothica :) to raczej sprawa indywidualna, to co jednego wystraszy innego nie ruszy :)

Piotrek123

I jeszcze zapomnialem o "Wzgorza maja oczy". Tam tez bylo kilka dobrych momentow. I w ogole jakos pozytywnie mnie ten film zaskoczyl.

frukcojt

Mnie wystraszył "Egzorcyzmy E.Rose",daje klimat bo jest oparty na faktach autentycznych...polecam

czarna_189

poleciłbym film "coś" ale jest dosyć stary i jeżeli zwracasz na takie rzeczy uwage to efekty specjalne "specjalnie" cię nie zaskocza:, ale fabuła i klimat są bardzo dobre.
Jesli chodzi o "smakosz2" czy ogladałeś częśc pierwszą?? moim zdaniem zdecydowanie lepsza:).

nolbex

Hmmm smakosz który jezdzi super szybkim vanem pogwizdując i w dodatku ta piosenka... Mało straszne a raczej śmieszne