Witam, szukam filmu widziałem go około lat 2000 tytuł polski był coś ze słowem zemsta a w angielskim nie było nic o revange ale na pewno był znak ' w słowie. Fabułą wyglądała tak, że mniej więcej na początku taki dobrze zbudowany i duży murzyn w czarnych okularach znokatutował dziewczynę i leży nad nią, że gdzie widać go od piersi w gorę i dokonuje gwałtu, wcześniej bądź później ale w tej scenie groził jej pistoletem mówią w wersji z lekorem "moja spluwa jest bi, liże chłopców i dziewczyny" ta scena najbardziej mi zapadła w pamięć. Potem już mniej więcej w połowie filmu jacyś faceci (podejrzewam, że ktoś od tej pobitej dziewczyny) jedzie czarnym golfem po autostradzie i przewozi narkotyki, policja widziała nagranie z tej autostrady i jeden policjant mówi coś w stylu "czarny golf z przyciemnionymi szybami jedzie poniżej prędkości dopuszczalnej po autostradzie? trzeba go zatrzymać!" potem jakiś radiowóz chciał ich zatrzymać, uciekali pieszo, policjant pobiegł za takich jedyn gościem i nie chciał odpuścić, chyba go nie złapał a potem jak rozmawiali w gronie znajomych to ten gościu powiedział coś z w stylu "ten policjant prawie mnie złapał, na pewno nie pali" nic więcej nie pamiętam ale te sceny pamiętam dość dobrze więc starałem się podać jak najwięcej szczegółów. Czy ktoś może zna tytuł tego filmu? Bardzo proszę o pomoc.
Oglądałem już bardzo dawno, więc nie jestem pewny:
https://www.filmweb.pl/film/Prawo+odwetu-2006-230676
Angielski tytuł to "Rollin' with the Nines", więc masz ten znak apostrofu w słowie.