Szukam horroru a właściwie, były w nim 3 czy 4 opowiadania pamiętam że w jednym zginęła dziewczyna zjedzona przez psy o ile dobrze pamiętam dobermany więcej tak bardzo jakbym chciał nie mogę sobie przypomnieć
Podałam tu tytuł, gdzie był taki wątek, ale skasowałam, gdyż nie był to film nowelowy. Spuść z tonu, wściekły bachorze, jak szukasz pomocy.
To Ty zareagowałeś w psychopatyczny, chamski sposób i widzę, że zamiast przeprosić to trwasz w chamstwie.
widzę że koleżanka próbuje odwrócić kota ogonem ;) piszesz "post anulowany" po co ? skąd ja do cholerki mam wiedzieć o co ci chodzi? pierwsze co przyszło mi na myśl że jakiś troll robi sobie jaja z tego co napisałem. "Wściekły bachorze" ? ja tu jestem chamski? I nie sugeruj się nickiem, nie mam 17 lat. Pozdrawiam
Hahahaha no nie wierzę co za ludzie tutaj przebywają :D Tak apropo trzeba być idiotą żeby nie widzieć że jedna osoba pisze z dwóch kont, albo dobry kolega poprzedniego rozmówcy. Leże hahaha to mnie rozbawiłeś
Dzięki za wstawiennictwo, ale nie trzeba było :)
demonstracja5 to musi być stalker i wolę nie wiedzieć, co wyczynia.
Dzięki jeszcze raz :)
Odpowiadam śmiechem na wasze żałosne ataki, ty zapewne jesteś bezrobotną z patologi która regularnie pobiera zasiłek jak kolega maniak widać po pisowni że bez wykształcenia, prawdopodobnie upośledzony (dosłownie). Na przyszłość jak nie masz nic konkretnego do napisania to nie komentuj głupimi zdaniami typu "post anulowany" i nie pisz już bo mnie żołądek boli od śmiechu i twojej głupoty