Mam jakieś przebłyski sceny. Jakaś ulica naokoło trawy(?) w każdym razie żadnego domu no i dalej mam trochę problem bo albo było tak:
1. w samochodzie jadą dwie osoby jako pasażer młody chłopak wyglądający jak psychopata zabija kierowcę wychodzi z auta i odchodzi w dal.
albo
2. ten chłopak psychopata stał przy zepsutym aucie być może już kogoś wcześniej tam zabił i możliwe, że ktoś się przy nim zatrzymuje kogo też morduje.
W każdym razie na pewno było, że po morderstwie po prostu sobie odchodzi w dal jakby nigdy nic. Chłopak wyglądał dla mnie jak typowy psychopata trochę podobny do Michaella Pitta. To chyba był początek filmu.
Macie może jakieś pomysły?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
czarna404

Kojarzy mi się to ze sceną ze "Złodzieja życia", z A. Jolie.
To strzał , ale może celny ?

Montago

Niestety po zdjeciach z filmu nie jestem w stanie stwierdzic bo nie ma tej sceny ;/ bede musiala film obejrzec. Dzieki :)

Montago

To znaczy ja juz ten film ogladalam wiec bardzo mozliwe, ze to z tego ale nie pamietam wlasnie. Pamietasz moze czy ta scena byla faktycznie na poczatku filmu? Zebym nie musiala calego filmu ogladac znowu ;p

Montago

To to zobaczylam tego typa i juz wiem, ze to ten :) bardzo charakterystyczny nie do podrobienia. Dzieki :)

czarna404

Nie ma sprawy :)
Tak czułem że to ten , tylko na 100% nie byłem pewien ...