Dawajcie tu swoje propozycje na komedię stulecia: najzabawniejszą, najlepszą, itp.!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
gardenka

1. Depresja gangstera
2. Głupi i głupszy
3. Żandarm z Seint-Tropez

Pozdrawiam, STING K.

gardenka

"Pół żartem, pół serio"
"Oscar"
"Przygody Rabina Jakuba"

Pozdrawiam,
Angel of the Middle-earth.

gardenka

Wieczny Student, Asterix i Obeliks kontra Kleopatra,

gardenka

W sobote bylem na "Poznaj moich rodzicow" i jestem pozytywnie zaskoczony:D, co do innych komedi to "Wieczny student" musze sie znalezc na tej liscie poza tym"Ali G" i nie przypomina mi sie nic wiecej.Pozdrawiam

Apollyon

Oczywiscie: Asterix & Obelix Misja: Kleopatra , But Manitou, trylogia strasznego filmu (3 najlepsza!), Rybki z Ferajny, Kiler no i oczywiscie Shrek, Shrek 2, Shrek 3... upss... zagalopowalem sie :-) Shreka 3 jeszcze nie widzialem ;-) hehe...

Co_lump

1 Maska
2 E=mc2
3 Bruce wszechmogący
4 Ace ventura
5Jak wywałałem drugą wojnę światową
sześć ( ten klawisz mam zablokowany) Głupi i głupszy
7Jaś Fasola
8Chłopaki nie płaczą
9 Seksmisja

Trinity_10

shrek, 3 części strasznego filmu, seksmisja, ace ventura i... dużo tego jeszcze jest :)

zarowa

- "Seksmisja"
- ''Sami swoi''
- ''Époka lodowcowa''
-''Shrek''
-''Shrek 2''
-''Blade 3'' (tak denne i glupie, ze az smieszne ;-D)

gardenka

Głupi i głupszy, Shreki, Jas Fasola, Ace Ventura, Żandarm z Saint Tropez.

skimos

1 Żywot Briana
Głupi i głupszy
Dzień świstaka
Naga Broń
Monty Python i Święty Graal
Naga bron 2 1/2
Czy leci z nami pilot?
Szpiedzy tacy jak my
Zoolander
Lewy sercowy
Szczury z supermarketu
Starsky n Hutch

gardenka

No a przecie "Sami swoi" , "Nie ma mocnych" i.t.d to dopiero komedie a no i mistrzu Jim Carrey i (prawie)wszystko z nim zwiazane.

gardenka

"MIŚ":) nie dosc ze swietna komedia to jeszcze niezly kawalek historii:D

Pablo_28

Oj tak, tak "MIŚ" to komedia kultowa... ale czy nikt już nie pamięta filmu, który powstał po to by Himilsbah miał na wódkę!? "REJS" to przecież top 10 najlepszych polskich komedi... "Bo polskie filmy nie maja akcji" - rozmowa ta mnie normalnie zabila... smiechem! :D Oj jeszcze sie lezka w oku kreci, chyba sobie odpale na DVD.
"-Panie Kazimierzu, prosze klucz od kabiny!
- Prosimy nie podpowiadać!
- Kluczbork!
- Prawidłowa odpowiedź to... Kazimierz"

To sa texty historyczne!!! Mimo ze film trwal tlyko godzine, wszyscy Polacy obowiazkowo powinni go znac. A tu nikt nie wypisal tego filmu :-(

gardenka

Hmmm, zdecydowanie "Monty Python i święty Grall", "Jak poślubić milionera" oraz jedna z Nagiej broni ale nie pamiętam która

użytkownik usunięty
mat_kulesza

Jak na razie przypomina mi się tylko "Seksmisja"oraz "Czarny kot,biały kot" Kusturicy,ale podobnie jak z Month7ym Pythonem,nie każdy lubi tego rodzaju humor.W kazdym bądż razie,ja uśmiałam się do łez...
Jane

użytkownik usunięty
mat_kulesza

Jak na razie przypomina mi się tylko "Seksmisja"oraz "Czarny kot,biały kot" Kusturicy,ale podobnie jak z Monthym Pythonem,nie każdy lubi tego rodzaju humor.W kazdym bądż razie,ja uśmiałam się do łez...
Jane

użytkownik usunięty
mat_kulesza

Jak na razie przypomina mi się tylko "Seksmisja"oraz "Czarny kot,biały kot" Kusturicy,ale podobnie jak z Monthym Pythonem,nie każdy lubi tego rodzaju humor.W każdym bądż razie,ja uśmiałam się do łez...
Jane

użytkownik usunięty
mat_kulesza

Jak na razie przypomina mi się tylko "Seksmisja"oraz "Czarny kot,biały kot" Kusturicy,ale podobnie jak z Monthym Pythonem,nie każdy lubi tego rodzaju humor.W każdym bądż razie,ja uśmiałam się do łez...
Jane

użytkownik usunięty

No,jak mogłam zapomnieć,oczywiście "Pół żartem,pół serio".
Ha,tym razem nie kliknęłam 4razy...;)
Jane

użytkownik usunięty

No,jak mogłam zapomnieć,oczywiście "Pół żartem,pół serio".
Ha,tym razem nie kliknęłam 4razy...;)
Jane

użytkownik usunięty

No,jak mogłam zapomnieć-oczywiście nieśmiertelny "Pół żartem,pół serio".
Ha ,tym razem nie kliknęłam 4 razy...;)
pozdrooffka

użytkownik usunięty

No,jak mogłam zapomnieć-oczywiście nieśmiertelny "Pół żartem,pół serio".
Ha ,tym razem nie kliknęłam 4 razy...;)
pozdrooffka,Jane

użytkownik usunięty

^
O BOŻE...!!!

Hmmm... cos ci necik szfankuje :] albo uwazasz ze jestesmy tak pochlonieci filmami, ze juz na starosc nic nie widizmy! mylisz sie! widzimy!!!!!!

FilmWeb - filmomaniacy, którzy wszystko widzą! - jest to nowa reklama filmwebu ;-) Congratulation Filmweb!

gardenka

ja plakalam do lez (za kazdym razem, a bylo ich wiele:P) przy "Wyscigu szczurow"....hmmm Monty Python's Flying Circus to tez cos!!!
zgodze sie z poprzednikami tez co do Seksmisji-genialne:D
jak mi sie cos przypomni to jeszcze zajrze tu;)

gardenka

Stanek, az mi wstyd....MISia widzialam tak dawno, ze juz nie pamietam dobrze, ale mam dvd wiec dzis chyba odswieze;)
a kto pamieta to:
"-Jestem krolem sedesow?" :D