słuchaj znasz moze jakies bardziej ambitne filmy??? Bo z tych co są podane to oprócz Madagaskaru wielkie OLBRZYMIE klapy....no ale cóz niektórzy sie po prostu na filmie nie znaja:) Ale RESPECT i pozdro:):)
Nie napadajcie na chłopaka - jak ma się 12 lat to własnie takie filmy się podobają Fantastyczna Czwórka i muzyka Mandaryny czy inne hiphopolo.
Przecież w tym wieku nie można zachwycać się Ojcem Chrzestnym czy jakimś Fellinim.
Chyba ty jesteś jak dzieciak cieciu piepszony!Nie masz pojęcia o filmach.Jestem studentem filmówki!Ośle!!!!!!!!!!!!!!!
Ho, ho, ho!
Nie wiem, czy jest jeszcze coś takiego jak DKF-y, ale skoro studenci filmówek w TOP5 (cokolwiek to znaczy), umieszczają dzięcięco - młodzieżowe
produkcje typu Fantastyczna Czwórka albo Garbi bryka, to w DKF-ach pewnie zamiast przeglądu filmów Bergmana leci retrospektywa Jessicy Alby.
1. Władca Pierścieni: Powrót króla
2. Władca pierścieni: Drużyna pierścienia
3. Władca Pierścieni: Dwie wieże
4. Titanic
5. Matrix
Mam nadzieje ze Fantstic Four to nie będzie klapa, chociaż wszyscy tak mówia :(
TOP FIVE:
1). Mad Max 1 i 2
2). Gladiator
3). Piękny Umysł
4). Bad Boys 1 i może 2
5). Pasja
Wogole gostek nie napisal o co chodzi w tym rankingu... Jezeli chodzi o TOP5 tego roku to:
1. Sin City
2. Madagaskar
3. Batman - Początek
4. Mr. & Mrs. Smith
5. Zebra z Klasą
Potwornie trudny wybor ;))) Ale cos trza wybrac (z kilkunastu rownorzednych przeciwnikow) :)
1. 12 gniewnych ludzi (z Fonda)
2. Skazani na Shawshank
3. Miś
4. Monty Python i Święty Graal
5. Rybka zwana Wandą
I druga rownorzedna piatka :)
1. Dzien Swistaka
2. Czlowiek ktory wiedzial za malo
3. Blues Brothers
4. Starsza Pani znika
5. Blade Runner
Takze w sumie to 10 :)
pozdraiwam
Amierican History X
Stowarzyszenie Umarłych Poetów
Uśpieni
Carrie 2
Forrest Gump / Fight Club / Requiem For A Dream
to moje jedne z lepszych filmów ale nie potrafie ich przydzielić do konkretnych miejsc