tak się cieszyłam,że obejrzę sobie drugą część Piratów z Karaibów a okazało sie,że zamknęli moje ukochane kino! nie chcę tu wyjść na jakąś histeryczkę ale dla mnie to tragedia bo nie mam w domu kompa(zresztą co to za oglądanie filmów na komputerze?)i na razie nie zanosi się,żeby otworzyli u mnie to przeklęte Multikino chociaż mija chyba rok,odkąd je wybudowali...masakra...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kingaskladanowska

Byłem również ofiara takiego przypadku, że jedyne kino (przy okazji: jedyny dom kultury) w mieście zamknięto. Żeby było śmiesznie, bez żadnego ogłoszenia. Walnęli naklejkę "nieczynne" i hepi, że nikt nie opierdzieli, bo niewiadomo kogo. Na szczęście nie mieszkam już w tej mieścinie, a do kina mam teraz dwa kroki. Powiadasz, że wybudowali Multikino, ale otworzyć nie łaska. No, skoro zamknęli to stare, to może nadszedł czas na otwarcie... tak czy inaczej czas z tego kraju pryskać, bo i tak za bilety trzeba płacic jak za zboże.

kingaskladanowska

Jesteś z Włocławka?? Własnie tam wybudowali Multikino, ale teren pod nim okazał się wykupoiony i na budek wszedł na nie komornik i mam ten sam problem ...