Aż w szoku byłem ze nie mam dodanego tego filmu w filmwebie juz się tym zajołem by film został dodany ten film nie jest niczym gorszy od Star Treka . Jest to cykl ekranizacji sześciu powieści Williama Shatnera, niezapomnianego admirała Kirka z klasycznego serialu science-fiction "Star Trek" taki film powinien znaleźć się w tak dobrej encyklopedii wiedzy o filmach jaką jest filmweb.
Dziwne że dopiero teraz zetknołeś się z tym mini serialem, a przecież iti już dawno temu wydał 4 części: Wojna z władcami Teku; Kolejne starcie; Teklab; Proces na VHS
ja się nie zerknołem dopiero teraz bo te wszystkie filmy co wymieniłes to od dawna mam na VHS oryginalne. Tylko ździwiłem sie ze niema tego na filmwebie ale juz niedługo będą z czego bardzo się ciesze. :)
Zerkąłem na twoją stronę widzę, że ty także masz dużą kolekcję filmów. Ja mam w swoim posiadaniu prawie 1500 filmów z fantastyki, fantasy, horrorów i innych gatunków z elementami wyżej wymienionych.
TekWar?
tak pamiętam bardzo smakowite było, widziałem każdy odcinek
zaraz zreszta odswieże sobie pamięc juz odpalam dc i ...
pozdrawiam fanow dobrego sf i nie tylko:)
tymczasem...
Tak sobie pomyślałem nie ma żadnego dobrego forum na którym fani Sf mogliby porozmawiać na temat oglądniętych filmów, zapowiedzi i takich tam.
nie sadzilem ze bedzie tak ciezko mi znalezc tekwar po godz searcha tylko 2 zrodla i jeszcze zajete ale coa co sie odwlecze to nie uciecze;]
Ja mam na oryginale. Przy okazji chciałbym się zapytać. Masz może serial "Ucieczka w kosmos". Według mnie to obok Star Trek; Babylon 5 i Gwiezdnych wrót najlepszy serial SF. Nagrałem z Hallmarku film "Ucieczka w kosmos i wojny Rozjemców". Chciałem go sobie przypomnieś i okazało się, że wcieło mi kasety z serialem.