Witam może ktoś bedzial wiedział szukam piosenki w której piosenkarz który jest ciemno włosy ma włosy na żelu pieprzyk na twarzy szpare między zębami śpiewa w białym garniturze chyba to Wenecji może ktoś będzie widział o jaką chodzi będę wdzięczny aza pomoc

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
miss91111

Moze to któras piosenka Seal'a?

mania19

Seal jest łysy i nie ma pieprzyka ;)

Czy to jakiś starszy utwór?

Malgosia_Jakastam

Ale ma szpare między zębami i jest ciemny :P i może nie zawsze był łysy :P

mania19

Nie niestety nie on był biały stał na mostku na tym teledysku i chyba tam jakieś pary tańczył włosy miał na żelu w białym garniturze

miss91111

Ponawiam pytanie, czy to jest jakiś starszy utwór? Coś mi się kołacze, ale nie wiem czy w dobrym Kościele :P

mania19

Ciemnowłosy tu padło ;) Przyznam, że nie znam wielu piosenkarzy z diastemią i on również nasunął mi się jako pierwszy. Kiedyś faktycznie miał dredy, ale raczej żelu nie używał ;) Ma blizny na twarzy, nie pieprzyk, bo chorował na toczeń. Dawniej sporo go słuchałam. Choć wiadomo pamięć bywa zawodna i jeszcze może się okazać, że to któraś z jego piosenek ;))

Malgosia_Jakastam

Napewno nie on

miss91111

Już wiem, że nie on, w sumie wiedziałam to od początku ;). Pytam czy ten utwór jest starszy?

Malgosia_Jakastam

Trudno powiedzieć bo dawno temu to taki młody chłopak śpiewał tam chyba w tym teledysku pary tańczył

miss91111

Czyli należy przyjąć, że starszy. Bo właśnie starszy mi się kołacze...