Elo ludziska potrzebuje waszej pomocy chodzi o film The Ring ile razy go oglądam tyle razy nie rozumiem fabuły tego filmu a także histori tego dziecka które się mści na wszyskich.... za pomoc z góry dziękuje:* i licze na szybką odpowiedź...:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
mosqitooo

witam, ale czegos nie kumam, wczesniej komus napisalas ze nienawidzisz horrorow a tu pytasz o ring. no moze sa straszniejsze filmy ale chyba jednak zalicza sie on do horrorow;). a propo twojego pytania to nie zabieram glosu i z toba poczekam na objasnienie,nawet chcialam ci wyjasnic ale jak sie tak zastanowilam to zeczywiscie jest tam troche niejasnosci, no chyba ze powodem jest moja ktotka pamiec bo film ogladalam juz jaaaaakis czas temu;) pozdro

manka_5

nie lubie ale to nie znaczy że nie oglądam:P za pierwszym razem gdy oglądam dany horror ponosiła mnie wyobraźnia i nigdy nie dotrwałam do końca....a to że chce znać fabułe ringu jest może wynikiem tego że... bo wiesz połowe filmu oglądałam z zamkniętymi oczami może dlatego nie wiem o co chodzi:D....pozdro:)

mosqitooo

fabula Kręgu jest taka malo jasna ale mi sie wydaje ze o to chodzi. bo czasem jezeli wszystko jest wyjasnione do konca to juz nie jest takie dobre. ale jak chcesz sie dowiedziec wiecej to mozesz obejrzec druga czesc (TAM jest juz jasniej :p) chociaz mi to np zepsulo efekt wiec wybor nalezy do Ciebie

truskafucka

hmm...chyba się skuszę na drugą część zobaczymy....