Jest taki jeden co ciętym językiem wciąż męczy filmwebowiczów, czy zmieni się?? Czy trzeba go ucywilizować na siłę?? Wraz z Logorem wszczynam akcje wytępienia chamstwa na filmwebie.Kto się przyłącza ręka w górę...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
JORDAN___M_

To ja jestem LOGOR i chętnie zobaczę jak współnie będziemy niszczyć KAREEEMA. To cham i niewychowany gnojek, którego ktoś musi utemperować. Jak na razie ja i JORDAN FOREVER jesteśmy "Ostatnimi sprawiedliwymi", ale mam nadzieję, że po komunikacie mojego przyjaciela zwiększy się liczba przeciwników tego frajera, który tak naprawdę na ma pojęcia o filmie. Jego obecność tu jest zupełnie przypadkowa i zbędna.

Dlatego prosimy wszystkich o pomoc. Zniszczmy jego blog takimi samymi chamstwami jakie on preferuje. Oto adres jego BLOGU: www.filmweb.pl/User?id=216814.

Zgóry dziękują wszystkim, którzy dbają o ład na filmwebie.

Napisał: LOGOR

użytkownik usunięty

Nieprawda, to ja jestem LOGOR. Proponuję tępić wszystkich, którzy są bardzo kategoryczni w stosunku do innych a nie widzą, że nielogowanie się i wypowiadanie przy tym wieeeelkich krucjat jest takim samym chamstwem jak inne.
Poza tym, jako LOGOR nie będę zwalczał chamstwa chamstwem. Bo nie umiem. Nie jestem chamem. I nie zmieni tego nawet to, że ktoś jest inaczej wychowany niż ja. Nie jestem chamem i nie zamierzam się tego uczyć tylko dlatego, żeby kogoś „zniszczyć.” Niczym bym się wtedy nie różnił od chama, którego bym zwalczał. Z poważaniem, LOGOR.

użytkownik usunięty

Ja jestem LOGOR! I chcę powiedzieć, że zwalczać tego faceta trzeba nie "siołom", tylko po prostu nie zwracaniem uwagi na niego. Niech pisze sobie i muzom. Nie zaglądajmy tam i nie odpowiadajmy na jego zaczepki. Pozdrawiam. LOGOR.

użytkownik usunięty

Zaraz? Co ty pieprzysz patałachu? Próbujesz się poszyć pod moją osobę. Wejdź na blog Kareema, a potem na mojego przyjaciela JORDANA FOREVER wtedy się okaże kto jeste LOGOR, a kto tandentny naśladowca.
A może to ty Kareeem? Próbujesz powstrzymać inwazję na twój blog? Nie uda ci się bo LOGOR jest tylko jeden i to ten co tak miło pisze na blogu KAREEEMA.

użytkownik usunięty

Zgadza sie - LOGOR jest tylko jeden i to ja nim jestem. A dowodem na to jest fakt, że nigdy nie napisałbym do nikogo: "...pieprzysz patałachu". Ja takich slów nie uzywam po prostu.

użytkownik usunięty

A ja pozdrawiam LOGORA, który dba o porzadki w filmwebie.
Z wyrazami szacunku. LOGOR

Ja pomoge wam zniszczyć karema i tyle.Pozdro dla Logora i Jordana Forever.

użytkownik usunięty
JORDAN___M_

a co ten temat ma wspólnego z działem FILMY??

użytkownik usunięty

Nie ma nic wspólnego. Jeszcze jakies pytania?
Pozdrawiam. LOGOR

użytkownik usunięty
JORDAN___M_

Zaraz, zaraz jaki cięty język?
Zwykłe chamstwo i wulgaryzmy. Żeby język nazwać ciętym musi być w tym jakaś ironia, dowcip, lekkość, inteligencja. Ja tego u wyżej wymienionego osobnika nie dostrzegam nawet w ilościach śladowych...

użytkownik usunięty

Zajrzalem tam i zgadzam sie. Tylko, ze ten caly Jordan nie jest wcale lepszy. Przyganial kociol garnkowi a oba jednakowi...

JORDAN___M_

LOGOR co się tu dzieje ?? Który to Ty jestes?? A który to falsyfikat?? Kareem jeśli to ty niemyty gnoju to lepiej przestań.Sam smrodziłeś tekstami w stylu że wkurza cie anonimowość a teraz to co buraku??

Logor odezwij sie u mnie na blogu jak wyczujesz co to Cie dubluje.Pozdro!!

JORDAN___M_

jakie dzieci.....

użytkownik usunięty
JORDAN___M_

Jako jedyny oryginalny LAGOR protestuję przeciwko podszywającym sie. Odczepcie się! Ja jestem jedyny prawdziwy!
Pozdrawiam. LOGOR

Wiecie co zachowujecie się jak dzieciaki z pierwszej klasy.
Ale chyba przedszkola. sam Jakieś 10 minut temu wypowiedzialwm sie na temacie DŻDŻI-ego o polskich filmach i potępiłem jakiegoś tam AkCZ. Ale widze że podchodzicie do tego w bardzo płaski i Po za pojedynczymi wyjatkami wszystko poniżej wypowiedzi JORDANA jest własnie hamstwem i wulgaryzmem.

Z checią przyłaczę sie do kulturalnej i rzeczowej pracy na rzecz zwalczania hamstwa na tej stronie.

Pozdrawiam RoDrom