Jest taki jeden co ciętym językiem wciąż męczy filmwebowiczów, czy zmieni się?? Czy trzeba go ucywilizować na siłę?? Wraz z Logorem wszczynam akcje wytępienia chamstwa na filmwebie.Kto się przyłącza ręka w górę...
To ja jestem LOGOR i chętnie zobaczę jak współnie będziemy niszczyć KAREEEMA. To cham i niewychowany gnojek, którego ktoś musi utemperować. Jak na razie ja i JORDAN FOREVER jesteśmy "Ostatnimi sprawiedliwymi", ale mam nadzieję, że po komunikacie mojego przyjaciela zwiększy się liczba przeciwników tego frajera, który tak naprawdę na ma pojęcia o filmie. Jego obecność tu jest zupełnie przypadkowa i zbędna.
Dlatego prosimy wszystkich o pomoc. Zniszczmy jego blog takimi samymi chamstwami jakie on preferuje. Oto adres jego BLOGU: www.filmweb.pl/User?id=216814.
Zgóry dziękują wszystkim, którzy dbają o ład na filmwebie.
Napisał: LOGOR
Nieprawda, to ja jestem LOGOR. Proponuję tępić wszystkich, którzy są bardzo kategoryczni w stosunku do innych a nie widzą, że nielogowanie się i wypowiadanie przy tym wieeeelkich krucjat jest takim samym chamstwem jak inne.
Poza tym, jako LOGOR nie będę zwalczał chamstwa chamstwem. Bo nie umiem. Nie jestem chamem. I nie zmieni tego nawet to, że ktoś jest inaczej wychowany niż ja. Nie jestem chamem i nie zamierzam się tego uczyć tylko dlatego, żeby kogoś „zniszczyć.” Niczym bym się wtedy nie różnił od chama, którego bym zwalczał. Z poważaniem, LOGOR.
Ja jestem LOGOR! I chcę powiedzieć, że zwalczać tego faceta trzeba nie "siołom", tylko po prostu nie zwracaniem uwagi na niego. Niech pisze sobie i muzom. Nie zaglądajmy tam i nie odpowiadajmy na jego zaczepki. Pozdrawiam. LOGOR.
Zaraz? Co ty pieprzysz patałachu? Próbujesz się poszyć pod moją osobę. Wejdź na blog Kareema, a potem na mojego przyjaciela JORDANA FOREVER wtedy się okaże kto jeste LOGOR, a kto tandentny naśladowca.
A może to ty Kareeem? Próbujesz powstrzymać inwazję na twój blog? Nie uda ci się bo LOGOR jest tylko jeden i to ten co tak miło pisze na blogu KAREEEMA.
Zgadza sie - LOGOR jest tylko jeden i to ja nim jestem. A dowodem na to jest fakt, że nigdy nie napisałbym do nikogo: "...pieprzysz patałachu". Ja takich slów nie uzywam po prostu.
A ja pozdrawiam LOGORA, który dba o porzadki w filmwebie.
Z wyrazami szacunku. LOGOR
Zaraz, zaraz jaki cięty język?
Zwykłe chamstwo i wulgaryzmy. Żeby język nazwać ciętym musi być w tym jakaś ironia, dowcip, lekkość, inteligencja. Ja tego u wyżej wymienionego osobnika nie dostrzegam nawet w ilościach śladowych...
Zajrzalem tam i zgadzam sie. Tylko, ze ten caly Jordan nie jest wcale lepszy. Przyganial kociol garnkowi a oba jednakowi...
LOGOR co się tu dzieje ?? Który to Ty jestes?? A który to falsyfikat?? Kareem jeśli to ty niemyty gnoju to lepiej przestań.Sam smrodziłeś tekstami w stylu że wkurza cie anonimowość a teraz to co buraku??
Logor odezwij sie u mnie na blogu jak wyczujesz co to Cie dubluje.Pozdro!!
Jako jedyny oryginalny LAGOR protestuję przeciwko podszywającym sie. Odczepcie się! Ja jestem jedyny prawdziwy!
Pozdrawiam. LOGOR
Wiecie co zachowujecie się jak dzieciaki z pierwszej klasy.
Ale chyba przedszkola. sam Jakieś 10 minut temu wypowiedzialwm sie na temacie DŻDŻI-ego o polskich filmach i potępiłem jakiegoś tam AkCZ. Ale widze że podchodzicie do tego w bardzo płaski i Po za pojedynczymi wyjatkami wszystko poniżej wypowiedzi JORDANA jest własnie hamstwem i wulgaryzmem.
Z checią przyłaczę sie do kulturalnej i rzeczowej pracy na rzecz zwalczania hamstwa na tej stronie.
Pozdrawiam RoDrom