Jaka jest wasza ulubiona muzyka filmowa?? A może poprostu jakas jedna piosenka?? (moja to z filmów "Chicago", "Moulin Rouge!" oraz z "Syren" i "Romeo+Juliet" , ale to z pewnościa nie wszystko)
Pozdrawiam!!

Rever

Jeśli chodzi o odzwierciedlenie emocji to na pewno laaaa laaaa llaaaaaaa laa laa, laaaa llaaa laaaa llaaa laaa laaa la la, spółki Komeda-Polański-Farrow. Z rzeczy bardziej uniwersalnych Gabriel do "Ostatniego kuszenia...
Pzdr

mkh416

Moim skromnym zdaniem "The bittersweet symphony" z filmu "Cruel Intensions"to calkiem niezly kawałek. Krótko mowiąc, wzrusza mnie ; ).

Rever

z pewnoscia muzyka Wojciecha Kilara z "The Ninth Gate".... to na poczatek, pozniej troche lzejsza np z "Pulp Fiction", "Kill Bill I i II", "Snatch", zreszta "Batman Returns" tez ma swietna muze... no i oczywiscie "Sin City", tam muzyka wymiata, mozna by jeszcze pisac i pisac, ale narazie na tym skoncze... aha i "Dracula"

Rever

heh...mi najbardziej bodobaja sie love songs;D z titanica...ogolnie cala sciezka dzwiekowa... z dirty dzncing "time of my life" z marzyciela muzyczka oscarowa of cours... i "weginam smilalo cialo" z Madagaskaru
pozdrawiam =*

gocha_zocha

muza z :
Robin of sherwood
predator
alien
terminator 2
pojedyncze utwory z bardzo wielu filmow-nie spossob zliczyc i wypisac

Mackal

clannad - robin hood
confusion(techno rave entrance)-blade
axel f- main theme
eye of the tiger(Rocky)
Enya - Now we are free - Gladiator
Brad fiedel - terminator 2
omen soundrack
dracula - wojciech kilar - main theme
sneaker pimps - six underground(the saint)
Irena Cara - what a feeling (Flashdance)
Marylin Manson -Resident Evil main theme
John Williams Star wars
Ennio Moricone "Coś"
Say you say me - Białe Noce-Lionel Richie
Dirty Dancing - The time of my life

wiecej nie pamietam

Rever

z pewnością Ennio Morricone, Nino Rota,Wojciech Kilar, Krzesimir Dęski...

antyk

Utwory z filmów Quentina Tarantino oraz kompozyjce genialnego Ennio Morricone.

Rever

Cała muza, którą tworzy Elfman!!!!! On rządzi!!!! :) Kaileena