Seriale stanowią pewną alternatywę. Jeżeli nie możemy,nie chcemy oglądać filmów to zawsze pozostają jeszcze seriale (albo książki :)). Nie są one może aż tak ważne(przynajmniej dla mnie) jak filmy-w pewnym sensie jest to gorsza wersja filmów. Mniej spójna, mniej interesująca i mniej logiczna. Jest jednak kilka na prawdę znakomitych seriali. Oto moje typy:
Tajemnice Smallville
Roswell-W kręgy tajemnic
Kompania Braci: najdroższy serial w historii. Kosztował 120 milionów dolarów!
Jezioro Marzeń
Z Archiwóm X
Szkoła Przetrwania
Earth 2: wyprodukowano tylko pierwszy sezon tego serialu i zaprzestano dalszej produkcji, a szkoda bo to był na prawdę świetny serial. Miał klimat i to COŚ.
Kruk (z Markiem Dacassco)
Glina
Żar Tropików
Rozbitkowie
Drużyna A
McGuyver
Zbuntowany Anioł-jedyna w miarę zjadliwa telenowela. Da się oglądać.
I to chyba tyle. A wy macie jakiś ulubiony serial?? Który oglądacie z zapartym tchem, każdy odcinek? Czekam na Wasze typy.
Kurde! Ale ze mnie idiota! Nie dość że temat zamieściłem w złym miejscu to jeszcze tam gdzie on powinien być już taki jeden jest! :( Skasować już się nie da więc kto chce niech pisze.A co tam! :)
Kurde! Ale ze mnie idiota! Nie dość że temat zamieściłem w złym miejscu to jeszcze tam gdzie on powinien być już taki jeden jest! :( Skasować już się nie da więc kto chce niech pisze.A co tam! :)