pewnie juz taki temat padl nie raz... ale ja jestem nowym uzytkownikiem:) uwielbiam horrory, dlatego chcialabym sie dowoiedziec jakie waszym zdaniem sa najlepsze i ktore polecacie? :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kasieq

Seria TCM................

użytkownik usunięty
Kasieq

nie przepadam za horrorami i mało ich oglądałem ale Milczenie Owiec było super
pozdrawiam

Kasieq

From Beyond --- najobrzydliwszy
Hellraiser --- najdziwniejszy
Nightbreed----bez komentarza
Kickboxer from Hell ---- po prostu trzeba to obejrzeć

Kasieq

Mnie bardzo podobało sie "Lśnienie" - bardzo mnie ten film "wymeczył" i jeszce "siedem" (chociaz to thriller), ale naprawde ciezko było mi zasnąc:) pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia

Kasieq

Ja się boję horrorów...to znaczy nie horrorów tylko mojej chorej wyobraźni która działam potem jak...jak...nie wiem co:)
Ale jeśli jużoglądam horror to...musi to być horror tzw.madry,pokazujacy to ,,coś".I takimi filmami są:
Szósty Zmysł i Wywiad z Wampirem
Pozdrawiam!!!

Kasieq

Rose Red. 4 hardkorowe godziny. Lepszego jeszcze nie oglądałem.

Kasieq

skupie sie na mojej TOP 10 (kolejność w zasadzie przypadkowa):

1 Dellamorte Dellamore
2 The Beyond
3 Dawn of the Dead
4 Evil Dead 2
5 Return of the Living Dead
6 Dead End
7 Rocky Horror Picture Show
8 Flatliners
9 Re-Animator
0 hmmm cięzki wybor...

Kasieq

Oszukać Przeznaczenie 1 i 2
Milczenie Owiec
Willard

Chociaż te filmy miały opinię horrorów, to dla mnie nimi nie były... Może jestem jakaś dziwna, ale naprawdę jeśli film miałby być w założeniu horrorem, to musiałby mieć w sobie "to cos"...
POZDRUFFFFFKA ;D

Kasieq

Oszukać Przeznaczenie 1 i 2
Milczenie Owiec
Willard

Chociaż te filmy miały opinię horrorów, to dla mnie nimi nie były... Może jestem jakaś dziwna, ale naprawdę jeśli film miałby być w założeniu horrorem, to musiałby mieć w sobie "to cos"...
POZDRUFFFFFKA ;D

Kasieq

Nosferatu wampir Herzoga , Dracula Browninga , Dziecko Rosemary Polanskiego , Wampir - C.t.Dreyera ....

Kasieq

Nosferatu wampir Herzoga , Dracula Browninga , Dziecko Rosemary Polanskiego , Wampir - C.t.Dreyera ....

kat

Ulubiony horror??
To bardzo proste. Tylko i na zawsze EGZORCYSTA z 73'

trixy1987

muszę się zgodzić... z tych powyższych tytułów właściwie tylko egzorcysta był straszny... choć nie wiem, czy wciąż by mnie straszył, dawno oglądałem...

no i oczywiście nie widziałem wszystkich, o których mówicie.
ale ostatnie produkcje już nie mieszają w głowach. nie ma w nich klimatu. tylko mniej lub bardziej udane "efekty"...

smutne czasy dla fanów horrorów :(