Siemka. To moj pierwszy post na FilmWeb'ie Pytanie dotyczy filmu Underworld 2. Co sadzicie, czy ktos juz mial okazje widziec (wiadomo gdzie;P) i wogole... Z gory dziekuje za odp. Pozdro

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Hadron

Jutro idę do kina, to sie wypowiem, na razie czekam z niecierpliwością. I tak już długo od premiery wysiedziałam, ale nienawidze tłumów na sali. Więc już niebawem :)

Raven

czekam:] ps. a ktorego dokladnie byla premiera bo nie pamietam:/ (lol)

Hadron

Film jest poprostu zajefajny.To tez jest mój 1 post na tym vortalu.
Polecam do obejrzenia tego cuda.Obejrzałem go 2 dnia po premieże(skąd miałem P2P)marna jakość ale film zajefajny..:)Akcja zwłaszcza.

Hadron

Premiera była 20, ale nie chciałam sie gnieździc w kinie więc odczekałam, a wersje na kompa były fatalne więc nawet kumpel mi nie przynosił, więc żyję w niedosycie. A jestem fanem gatunku.

Raven

oki wiec czekam na Wasze recy a tera wywalam sie na plecy bo pozno:D pozdro

Hadron

No i wkońcu byłam w kinie. Filmos mnie nieco rozczarował, nie był tak dobry jak pierwsza część niestety :/ Poza tym jeśli ktoś nie widział 1 części to druga nie jest do końca jasna (nie wiadomo co się stało i czemu Selena i Michael uciekaja, itd). Nie będę Ci pisała za dużo, coby nie zepsuć zabawy, bo tak czy siak jeśli robi Ci taki klimat to się nie zawiedziesz tak czy siak. Ja byłam zadowolona ... w miarę. zabrakło mi kostiumów i scenografii z jedynki.

Hadron

Gorsza od pierwszej części, ale zupełnie przyzwoita! Faktem jest, że aby nadążać za galopującą akcją dobrze jest znać jedynkę. Ogólnie przyjemna rozrywka, wlatująca jednym okiem, a drugim wylatująca:-)