JA TEŻ NIE ZNAM TYTUŁU ALE WIEM O JAKI FILM CHODZI.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
mariuszx1991x

Tak, tak, ja akurat znam tytuł ale zupełnie nie mam pojęcia o co w tym filmie chodzi. Bo oni na tym filmie tak chodzą, chodzą a potem biegną gdzieś, gonią kogoś albo ktoś ich goni. Jak są zmęczeni to się kładą ale nigdy sami. Rano wstają to są strasznie zmęczeni ale nie mogą odpocząć bo muszą znowu gdzieś iść. Na prawdę to bardzo skomplikowana fabuła. Ale ogólnie fajny film. Polecam wszystkim, którzy nie widzieli. Może ktoś zna tytuł. A zresztą nie ważne jaki tytuł bo nie mam zamiaru tego oglądać. Już raz widzialam.

Tak, a ja widziałam film, w którym na końcu leicały napisy przez ekran. te napisy wszystko mi zepsuły, a wam? Kto widział ten film ;P

Albaricoque

Mnie tylko przeszkadzały te paski dwa. Czarne. Na górze i na dole.

użytkownik usunięty
Albaricoque

Ale miałaś farta z tymi napisami na końcu filmu. Na moim to napisy przez caly film na dole ekranu były. Normalnie oglądać się nie dalo, bo czytać trzeba było szybko. Ja do kina poszłam film pooglądać. Jakbym chciala sobie poczytać to do czytelni bym poszła. Wiesz co, podaj mi tytuł tego filmu co te napisy są tylko na końcu, bo to chyba warto zobaczyć.

mariuszx1991x

JA CHYBA WIEM O JAKI FILM CI CHODZI WIEM ŻE I TAK DOŚĆ DOKŁADNIE STREŚCIŁEŚ FABUŁE ALE JESZCZE NIE JESTEM PEWIEN POWIEDZ COS WIECEJ. CZY GRAŁ TAM MOŻE Brabdon Spike Bruce Jamie albo Spike nie jestem pewien imienia ale nazwisko chyba LEE
PS
Właściwie to na 99% jestem pewien ale bzdur nie chcę wypisywać