Hej! Narazie zaczynam moją działalność tutaj:) jestem ciekawa jaki jest wasz najgorszy film? czy w ogóle taki macie? bo ja niestety taki mam...może nawet kilka...ale tylko jeden film szczególnie zapadł mi w pamięć. mówię tutaj o "Desperado 2" To poprostu była jakaś parodia. Dziwie się że tacy aktorzy zgodzili się tam zagrać...czekam na wasze wypowiedzi:) pozdrawiam
nie mial to byc mail tylko do kontaktu przez tlena
moj majl to feuerfest@fuckoff.com a tera ide GRAĆ...dobranoc :*
Dobrze wymyśliłes to z kobietą :) Z tematu rzeczywiście zboczyliśmy troszkę. Co do twojego szybkiego odpisywania,to ja ci nie dotrzymam kroku boi coś mi zaczął net zwalniać:( więc musisz trochę poczekać na moją odpowiedż:)
dobra ludki ja wyłączam swoją internetową osobowość na rzecz jakże rozwijającej aplikacji o nazwie ROZPIERDOL WSZYSTKO CO SIĘ RUSZA czyli QUAKE 3 ARENA...
widze że zaczęła się rozmowa o grach:) ja lubie sobie pograć czasami w coś ale napewno nie w typowe strzelanki, gdzie krew spływa ci po monitorze:)
a szybko odpisuje bo
a)mam szybkie łącze
b)stale monitoruję za pomocą poczty(co pół minuty) wybrane fora
c)umiem szybko pisać
hmmm...Moj najgorszy film to "Titanic", "Ogniem i mieczem" i "Powiedz tak", "Gwiezdne wojny" i "Czego pragna kobiety" , druga czesc Matrixa (trzeciej nie ogladalam wiec nie wiem jaka jest) i "przystanek : milosc" TYlko tyle narazie przychopdzi mi do głowy.Jakby cos mi sie przypomnialo, to dopiszę.
Pozdrawiam
hmmm...Moj najgorszy film to : "Titanic", "Ogniem i mieczem", "Powiedz tak", "Gwiezdne wojny", "Czego pragna kobiety" , druga czesc Matrixa (trzeciej nie ogladalam wiec nie wiem jaka jest) i "przystanek : milosc" TYlko tyle narazie przychopdzi mi do głowy.Jakby cos mi sie przypomnialo, to dopiszę.
Pozdrawiam
Popieram Cię są kiepskie. Matrx 3 był lepszy od 2, ale 1 była najlepsza.A co do najgorszego filmu według mnie to był Amerikan Psyho bo nie był wogule śmieszny i bez sensu.
Ja do tej listy najgorszych filmów dodam "straszny Film3"... głupszego filmu w życiu nie widziałam, w ogóle nie był śmieszny. moja siostra na nim usnęła. Co do American Psych to nie oglądałam ale myślałam że to jest horror lub thiller a nie komedia:)
W FilmWeb piszą że komedia, a co do strasznego filmu to się muszę zgodzić jóż druga część była lepsza.
oglądałem American Psycho i podobał mi się tylko jedna akcja: to gdzie gościu był w płaszczyku przeciwdeszczowym :-) :-) :-)a poza tym to kiepski film
To ja idę sobie poczytać o tym filmioe...bo nie mam pojęcia o czym on w ogóle jest...a tu dyskusja trwa :)
To ja idę sobie poczytać o tym filmie...bo nie mam pojęcia o czym on w ogóle jest...a tu dyskusja trwa :)
To ja idę sobie poczytać o tym filmie...bo nie mam pojęcia o czym on w ogóle jest...a tu dyskusja trwa :)
No pewnie że się nie ma co przejmować...to tylko złośliwość przedmiotów(czy jak to nawzwać:) martwych:). dobra ja na dzisiaj kończę...miłej nocki życzę wszystkim.
american psycho to rzeczywiście syf, jakich mało. ale sequeltego filmu ponoć przebija wszystko. ale nie oglądałem z moich typów dla najgorszych, to 'mission: impossible 2' i ... 'kill bill'. :)
o tak! mission impossible 2 czyli fatalna pomyłka :p a musze obejrzeć American Psycho 2, może też w całym filmie natrafie na jedną dobrą scenę :-)
Nie wiem jak wy, ale dla mnie najgorszym filmem(antyfilmem) jest bezapelacyjnie jeden tytuł. Mowa tu o kiczu pt.:"Gulczas, a jak myślisz?"
(chyba komentarz jest zbędny). Tuż za nim plasuje się "Powrót Godzilli"(czy jak kto woli "Godzilla 2000"). Co prawda, mogę wymieniać tych tytułów więcej, ale szkoda mi na to czasu. Ide się napić... herbaty!
;) ...
P.S.1: Na wasze życzenie(a w szczególności Kwiatka) mogę "postarać się" wypisać więcej tytułów...
P.S.2: Quake III Arena jest good i UT2004 też. Teraz jest nauka, więc giery u mnie poszły na bok :)
Nie obraziłabym się gdybyś postarał się wypisać więcej tytułów:)))) jestem bardzo ciekawa co tam wymienisz?;)
Co do twojej wypowiedzi(Kwiatek) to muszę się przyznać, że jeszcze nie zdołałem obejrzeć drugiej części Desperado. Pierwszą widziałem i była całkiem dobra. Postaram się nadrobić w najbliższym czasie tę zaległość.
P.S.: Z recenzji w prasie, a dokładniej z Gazety Wyborczej(jak dobrze pamiętam) wynika, że film nie jest taki zły. Dostał chyba 4 na 6 możliwych gwiazdek(****)...
Nie wiem co o tym sądzić...
Więc obejrzyj Desperado 2 i wtedy pogadamy:) Ja wcześniej pisałam że doesperado cz.1 nie był w cale taki zły. a w porównaniu z druga częścią był wręcz świetny. Powiem ci że byłam z liczną grupą znajomych w kinie i każdy podziela moją opinię...więc nie wiem co oni powypisywali w tej gazecie. Czekam na to aż obejrzysz ten film...bo naprawdę jestem ciekawa twojej opinii.
Gladiator, Pianista, But Manitu, Straszny Film 3, SWAT, Balistic, GW: Mroczne Widmo, GW: Atak Klonów, Peral Harbor, Helikopter w Ogniu, Byliśmy Żołnierzami, Piotruś Pan Wielki Powrót, Nawiedzony Dwór, Niesamowity Hulk, X-men 2, Akademia Policyjan 7, Taxi 2, Taxi 3, Desperado 2 kolejne ćżęsci Od Zmierzchu do Świtu, Snajper 2, Piraci z Karaibów, 9 wrota i pozatym większość filmów wysoko budżetowych które zarobiły móstwo kasy i zdobyły kope oskarów.
To ja mam takie pytanko do ciebie! Czy jest jakiś film który ci się podobał? Bo z tym co wymieniłes nie do końca się zgodze. Niektóre są rzeczywiście kiepskie, ale inne nawet bardzo mi się podobały.
Podobają mi się wsystkie filmy w których widać że aktor musiał włożyć w swoją kreacje choć troszkę pracy, a scenażysta znalazł jakiś pomysł na film, a nie powielił pomysłów innych. Druga sprawa w iększości nowoczesnych filmów dominuje przerost formy nad treścią, wraz z rozwojem animacji komputerowych filmowcy poprostu przeginają i film zamiast wyglądać realistycznie poprostu jedzie na kilometr efaktami stworzonymi przez komputer. Dobrym przykładem jest "Piękny Umysł".
z tych filmów co wymieniłeś że tobie się nie podobają tooo trudno mi się zgodzić z takimi tytułami: "Gladiator" i "Helikopter w ogniu" - to dobre filmy według mnie. A co to filmu "Od zmierzchu do świtu 1 i 2" to jest tam tylko kilka fajnych scenek. A do reszty filmów się zgadzam.
Gladiator, Pianista, But Manitu, Straszny Film 3, SWAT, Balistic, GW: Mroczne Widmo, GW: Atak Klonów, Peral Harbor, Helikopter w Ogniu, Byliśmy Żołnierzami, Piotruś Pan Wielki Powrót, Nawiedzony Dwór, Niesamowity Hulk, X-men 2, Akademia Policyjan 7, Taxi 2, Taxi 3, Desperado 2 kolejne ćżęsci Od Zmierzchu do Świtu, Snajper 2, Piraci z Karaibów, 9 wrota i pozatym większość filmów wysoko budżetowych które zarobiły móstwo kasy i zdobyły kope oskarów.