Chciałąm się dowiedzieć jaki jest wasz ulubiony horror, taki wiecie kiltowy do którego mozecie wracać cały czas. ;)

użytkownik usunięty
monique_11

Koszmar z Ulicy Wiązów, Piątek trzynastego,Candyman i lubie oglądać Laleczkę Chucky, traktuje ten film bardziej jako horror komediowy ale sentyment z dzieciństwa powraca...

jesli chodzi o horrory uwielbiam slashery, takie jak -

1. "Friday the 13th"
2. "Halloween"
3. "Nightmare on the Elm Street"
4. "Texas Chainsaw Massacre"
5. "Braindead"

to z tych nisko budzetowych... ambitniejsze tez lubie, ale one podchodza juz bardziej pod thillery... jednak te starsze, klasyki sa nadal najlepsze, chociaz juz tak nie przerazaja...

zwol

zagalopowales sie, Nightmare on elm street to na pewno nie jest slasher. Poczytaj piewrsze a pozniej pisz

monique_11

Moim skromnym zdaniem najstraszniejszy jest Blair Witch Project. Powala

monique_11

Moimi ulubionymi horrorami są
''Blair Witch Project'' - oryginalny i ciekawy pomysł na horror, mnie osobiscie sie bardzo podobał
''Lśnienie'' - super klimat i gra aktorska
Niestety tylko te 2 horrory w jakimś tam stopniu mnie przestraszyły. Pozdrawiam i zapraszam do siebie.

nie_aktualny_profil

Lśnienie jest super (kubrick+nickholson!), ale ksiazka jednak lepsza.
Zombiacy i filmy z nimi rzadza!

nie_aktualny_profil

blair witch project?caly czas przewijalmbo w tym filmie nic sie nie dzieje,nawet nie widac co stalo sie z bohaterami,zadnych krzykow,po prostu poszli gdzies i nie wrocili kaszana niemozliwa
ja lubie
saw
koszmar(z johnnym deppem)
wszystkie opowiesci niesamowite i z krypty
studnia i wahadlo
wejdz na moj blog to zobaczysz jaki to sa super horrorki

monique_11

KOSZMAR Z ULICY WIĄZÓW
EGZORCYSTA-wersja reżyserska
MARTWE PTAKI

DARIO

a ja lóbię straszne horrory i z dobrom gra aktorska ! takim filmem jest np halloween z joshuą hartnettem !!

Kornelius

Był taki horror "Beyond" bodajże z 1981 niestety wycofany z dystrybucji ciężko go dziś dostać. POLECAM !! Niektóre sceny mrożą krew w żyłach

monique_11

a ja bede chyba malo oryginalna, EGZORCYSTA, jak bylam w podstawowce strasznie sie go wystraszylam i tak mi zostalo :) od tamtej pory zaden film mnie az tak nie wystraszyl