Napewno kiedy byliście mali ogladaliście mase kreskówek i może od tego czasu macie swoje ulibione kreskówkie które chętnie oglądacie. Ja naprzykład uwielbiam ogladać Asterixa i Obelixa .

Raziel

Asterix'a to najlepiej czytać ja uwielbiam The Simpsons ale niewim czy o taką kreskówkę ci chodzi.
:)

Raziel

Hej! Jasne, że oglądałam kreskówki w sumie to jak sie zdarzy to oglądam równiez teraz :-) Moje ulubione to "Smurffy", "Gumisie", "The Flinstons" i cała seria z Kaczorem Donaldem! no i oczywiście "Brygada RR" :-) Pozdro!

Raziel

Mimo fwudziestu kilku lat i masy zajęć z przyjemnościa oglądam ( jak mam czas) Laboratorium Dextera, Chojrak - tchórzliwy pies no i całkiem niezły jest Samuraj Jack ;-)))))))

Raziel

Dragon Ball i kilkadziesiąt innych kreskówek z dzieciństwa których tytułów nie chce mi się wymieniać, znaczy większość która leciała 15-20 lat temu w tv. Plus jeszcze trochę dodając filmy animowane.

A Asterix to raczej film animowany, a nie kreskówka. Kreskówka to krótka kilkunastominutowa historyjka animowana.

SP_Chris

wszystkie bajki z okresu dziecinstwa zaczynaja od najwczesniejszych: wilk i zajac,rumcajs,krecik,sasiedzi, zwirek i muchomorek,reksio,zaczarowany olowek i jeszcze wiele innych.
a z nowszysch to: muminki, gumisie, smerfy, wszystko produkcji Hanna-barbera, atomowki, laboratorium dextera, i w ogole kreskowki i bajki rulezzz...cartoon network the best :)

bobi1980

Edd Ed & Eddy nawet mam koszulke :)
Samurai Jack szczegolnie odcinek na techno party

Raziel

Ja też czasami lubie jeszcze pooglądać najbardziej smerfy bo jeszcze lecą ale gumisie też mogą być i oczywiście sąsiadów