mam pytanie : czemu jak dodam jakis komentarz to widze go tylko jak jestem zalogowany a jak sie wyloguje to nie ma mojego komentarza moglibyscie napisac dlaczego tak jest ??
Z gory dziekuje.
nawet nie wiedziałam że tak jest szczerze mówiąc :P dziwne to trochę ale zaraz sprawdze czy mi też się tak robi
moze mi ktos wytlumaczy jak sie zaloguje na swoje konto to widze swoje wszystkie komentarze ktore dodalem, a jak sie wyloguje to ich nie ma. Czemu ? moze trzeba czekac na akceptacje?? co?? wiecie moze bo jak sie teraz zalogowalem to widze moje wszystkie komentarze a jak sie wyloguje to teraz widze tylko 1 z Hannibal a gdzie Tornado i Black Dog tez dalem tam komentarze i widze je tylko jak jestem zalogowany a jak sie wyloguje to ich nie widdze moze ten komentarz ktory dalem na Hannibal zostal zaakceptowany dlatego widze go rowniez jak jestem wylogowany ?? a te komentarze ktore nie sa jescze zaakceptowane widze tylko ja jak sie zaloguje co?? wiecie cos o tym?? napiszcie mi?? bo nie rozumiem tego?? mam nadzieje ze ktos mi powie dlaczego tak sie dzieje. Pozdrawiam!