Zastanawie mnie dlaczego wiekszosc duuuuza wiekszosc nie wzuca zdjec wlasnych w ikony tylko chowa sie za roznymi roznosciami-czy to wplyw FILMÓW tak was wpedza w anonimowosc, wyobraznia, chęć bycia kims innym-- hehe zabawne to nie sadzicie?
Nie do końca tak jest, jak piszesz. Uważam, że zdjęcie Eowiny mówi więcej o mnie, niż moja facjata - po pierwsze od razu daje wszystkim sygnał co do moich filmowych upodobań, a poza tym widzę pewne zbieżności pomiędzy sobą i tą postacią, dotyczące sytuacji ogólnej, charakteru, zapatrywania na życie... Kto czytał książkę albo oglądał film może mnie z nią skojarzyć. A z mojego zdjęcia kto mógłby o mnie tyle wywnioskować???
Pewnie, że nie ma co do zdjęcia nie wiadomo jakich teorii dokładać, ale coś w tym chyba jest... Na takim portalu jak FW ludzie chcą czasami w jednej fotce jak najwięcej zawrzeć treści - tak jest przynajmniej w moim przypadku... A moją prawdziwą twarz znają moi znajomi z reala i to starczy:D
Pozdro!!!
Hmm no tak masz troszki racji, natomiast ja smiem twierdzic ze wiele osob powie o tej lasce podoba sie eowina, lub hej o tek koles lubi arnolda s, o ta dziewuszka chciala by byc taka jak hillary swank etc.
Tagze ja nie wywnioskowalem z twojej eowiny tego co mowisz pozatym filmowa byla inna od ksiazkowej za sprawa jacksona. Wiesz ja nie mam i nie mialem idoli nigdy - uwazalem ich jako ludzi do nasladowania ale nie patrzylem w nich jak w lustro i nie porownywalem sie z nimi bo kazdy z nas ma wlasna osobowosc i owszem mozna uszczknac sobie jakas ceche z nich ale nie porownywac ja unikam w zyciu porownan. Taka prosta zasada Lwa Starowicza :)
Ale cenie Twoja opinie i szanuje chodz nie do konca podzielam. Ja jestem osoba zakrecona dosc mocno jak na czlowieka (bo muchom to jakos naturalnie wychodzi) bardzo sobiecenie indywidualnosc i chyba jako moze druga tu spotkana osoba mam swoje zdjecie i tak nie najgorzej mi z tym. Taka droga do sławy hehehehehehhehehe - żart taki :).
Ok ide bo prysznic z rana czeka i w pracy by sie przydalo pojawic na kwile lub dwie AAAAAAAAAA i WŁAŚNIE CZY KTOS SPRAWDZI W KONCU MOJE DODANE COSIE BO NIE CHCE MI SIE DODAWAC JAK OD PRZESZLO MIECHA NIC _CZYLI ZADNEJ ODP NIE DOSTALEM CZY JEST OK CZY NIE OK.
Cieplutkie pozdrowionka dla panny/pani Eowinki w te juz tuz tuz jesienne dni.
ps. pewnie troche namieszalem ale rano jest wybacznie a pozatym slucham NIN :) POZDRO!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA i tak szczeze to po ostatnim Batmanie wyszedlem z kina z przeswiadczeniem ze bede Batmanem i potwierdzil to żołądź spotkany po drodze (bo mamy teraz czas spadajacych żołędzi) i jako że było pużno bo to wieczorny seans to tak razem szliśmy, on mnie utwierdził że warto być batmanem bo troche podobnych przeżyć mamy (poważnie). Do tej pory mnie to trzyma -hmm.
Ok ale dość tego rozczulania. Jutro ide przymierzyć strój na miare (to już żart)
Pozdrówki tak zapodałem na dobry poczatek dnia może ktoś się uśmiechnie MP rulez (a serio z tym batmanem to troche prawda i z żołędziem)
Pozdro 2
Aaaa no i jeszcze ku pokrzepieniu serc (ja tak czesto rano mam jak dwiema nogami na raz wstane) Ja też lubie fantasy-kocham, science fiction tez i qentina i we Wrocku też mieszkam i zakochalem sie w nim od 2 lat (brakuje tu tylko mojej knajpy-ale bedzie). Wiec tez masz magie heheh no fajno pozdro. Teraz juz naprawde ide (wlasnie sobie uswiadomilem dlaczego niektorzy mowia na mnie per Hanka Bielicka-z całym szacunkiem dla p. Hani) Pozdro 3
A ja dałem swoje zdjęcie bo jestem zajebisty hahaha, nie no oczywiście żart. Sam nie wiem co o tym myśleć, czemu ludzie dają zdjęcia sławnych aktorów, aktorek czy zwierząt albo jeszcze czegoś innego?! generalnie ja dałem swoje zdjęcie a reszta mi wisi, pozdro
No dobra przekonaliście mnie :P wrzuciłam sobie moje zdjęcie :) ale daleko jest zrobione to i tak mnie nie bedzie widać hehehe a wogóle to zaniedługo i tak je zmienie.jakoś nie lubie jak moje fotki krążą po necie... i to chyba jest mój powód :)
Yyyy no ja bym tego że niby na temat -w żadnym razie toż to przecież mysleć trza by ironie ztwozyc a ja w ogule słownika nie posiada by sprawdzić co to słowo oznacza...tego tak widocznie mi sie udalo przypadkiem (głupi ma zawsze szczęście) hehee
Pozdro z bronami w tle :)
ja tylko próbowałam dodać Ci otuchy ;) żebyś miał odwage wrzucić swoją fotke.pamiętaj: co złego to nie ja - miałam dobre intencje :) podrawiam
zadne takie jakas identyfikacja czy cos tam poprostu po co wam wiedziec jak wygladam? tu ma byc o filmach a nie randka.pl
Dzięki temu nie masz zapchanej skrzynki pocztowej...;)
Opatentuj swój wizerunek, to może dać wymierne korzyści .
Pozdrowienia dla Zdechłego Zajączka i wyłaź z dołka ;).
Bo duza czesc osob nie ma aparatu cyfrowego :D Taa jasne :P Moze niektore facjaty sa tak oblesne... :D:D Moze sie wstydza?Ja tam swoich upodoban nie ukrywam...
Chyba mają jakieś kompleksy...
Ewentualnie oglądanie filmów tak ich pochłonęło, że już zapomnieli jak wyglądają ;).
Mi osobiście podobaja się kobiety o oryginalnej urodzie. Taka na pewno ma Cate. I lubie na nia patrzeć jak wchodze na swoją strone. zawsze to jakos milej. Taka kontemplacja piękna.
mi tez sie podobaja kobiety o oryginalnej urodzie:) dlatego codziennie patrze w lustro ile sie da:))))
Chyba z tego samego powodu, dla którego ktoś woli nazywać siebie, na przykład 'calebth' a nie Jan Kowalski. Bo po prostu uważają, że „najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu."
nie sądzę żeby to była jakaś szczególna chęć ukrycia się i pozostania anonimowym bo nasze ikony mówią dużo o nas samych-ja mam np na swojej Scrata bo bardzo lubię tę kreskówkę i samą postać (choć może nie do końca się z nią utożsamiam;P ).
to wszystko zależy od gustu,upodobań,poczucia humoru i nastawienia do życia więc po co się czepiać szczegółów???
pozdrawiam:)
Ja mam swoje zdjecie w ikonie. No prawie swoje. ;]
Lekko przerobione.
Inspiracja: film "Ludzie koty" z 1982r.