Witam Was. Przegladając tą stronę, stwierdziłęm, iż jest ona bardzo dobrze zaopatrzona w informacje dotyczące filmów. Zauważyłem również że i Wy bardzo dobrze znacie się na filmach. Dlatego chciałbym zwrócić się do Was z pomocą.

Poszukuję filmu, nie znam jego tytułu ani aktorów. Główną postacią jest chłopak jeżdzący na nartach. W sąsiedztwie mieszka dziewczyna która przyjechałą bodajrze z Francji na wymianę. Poznają się na kolacji w domu u chlopaka, a później rozmawiają ze soba w nocy (dziewczyna jest zdenerwowana i rzuca limonkami w jakiś znak). Ich przyjaźń się rozwija, dziewczyna pomaga chlopakowi naprawic jego czarnego pontiaka. Na koncu filmu chlopak sciga się na nartach, jednak jedna narta ma defekt, jednak on na 1 narcie wygrywa wyścig.
Jeszcze przypomina mi sie scena jak chlopakowi sie sni albo wyobraza sobie ze pracujac w restauracji Mc Donalds gdy robi hamburgera to piorun strzela w kanapke i ta ozywa :P

Tyle faktów pamiętam z tego filmu. jeżeli ktos z Wa zna tytuł albo aktora z dalego filmu t proszę o pomoc. Wiem ze zadanie jest arcy trudne. Z góry dziękuje i pozdrawiam!

rad6

Może chodzi o film "Szaleństwo w Aspen"? http://www.filmweb.pl/Szale%F1stwo,w,Aspen,%281993%29,o,filmie,Film,id=33596 [www.filmweb.pl/Szale%F1 ...]

hysia_80

Nie to niestety nie ten film. Ten o ktory mi chodzi jest o chlopaku i dziewczynie... bardzo mi sie podobal i chcialem obejrzec go jeszcze raz, ale cyba mi sie nie uda bo nie znam tytulu:( ale dziekuje za dobre checi i probe pomocy mi. pozdrawiam