moj poprzedni post był podobny ale teraz pytam o filmy które przypominaja tematyke Dungeons and dragons 2,ziemiomorze a nawet trylogie władcy pierscieni.dzieki

tygrysek6

Dobrze się bawię na "Ostatnim smoku", o smoku też jest "Jabberwocky" grupy Monty Python, więc mi się kojarzy bardziej komediowo. Nie wiem, czy wspominać o "Conanach" (trochę to było prymitywne). Podobał mi się "Willow"... Ostro kombinuję, ale mój procesor nie jest zbyt szybki. Magiczny film, który zrobił na mnie największe wrażenie, to była "Siódma pieczęć" Bergmana, ale to nie jest kino rozrywkowe, oj nie... Mam do Ciebie pytanie przy okazji - jako, że jestem tu nowa - jak się "załatwia" na tym forum nick? Głupio w tym towarzystwie posługiwać się tylko adresem...

tygrysek6

Dobrze się bawię na "Ostatnim smoku", o smoku też jest "Jabberwocky" grupy Monty Python, więc mi się kojarzy bardziej komediowo. Nie wiem, czy wspominać o "Conanach" (trochę to było prymitywne). Podobał mi się "Willow"... Ostro kombinuję, ale mój procesor nie jest zbyt szybki. Magiczny film, który zrobił na mnie największe wrażenie, to była "Siódma pieczęć" Bergmana, ale to nie jest kino rozrywkowe, oj nie... Mam do Ciebie pytanie przy okazji - jako, że jestem tu nowa - jak się "załatwia" na tym forum nick? Głupio w tym towarzystwie posługiwać się tylko adresem...

tygrysek6

Nie chciałam się powtarzać - po rostu wywaliło mój post dwa razy.

Sanjuro

hmmm nie moge ci pomoc bo jak widzisz tez posługuje sie adresem:-) nie wiem jak to sie robi ale szczeze ci powiem ze sie nigdy nie zastanawiałam:-)

tygrysek6

Właśnie ostro kombinowałam, ale - jak dla mnie - jest to awykonalne. Udało mi się tylko umieścić fotkę, a jako, że nie dysponuję w tym kompie niczym szczególnym, wkleiłam koalę, co zresztą trudno rozpoznać...

Sanjuro

Może jeszcze "Władcy Ognia" będą interesującym dla ciebie tytułem. To nie tak stara produkcja, a i film właściwie w całości dotyczy smoków.