1 Był to jakis film na faktach ze jacuś ludzie chcieli sie dowiedziec czy rzeczywiscie w tym lesie jakas czarownica straszy i oni se tam byli i krecili amarorska kamerka i pozniej jeden koels zgina i ta jedna laska (studentka) znalazla jego palec piozniej doszli do jakiegos domu i ten koles stal w koncie costam
2 Jakis film ze byla ekipa remontowa i oni mieli odnawiac budynek i jeden sie obijal i wkaz do archiwum i znalaz ze jakas laska byla ze ona costam slyszala malowala jakeis rysunki i pozniej gineli ludzie
3 No to bylo jakos tak ze laska uciekala z pieniedzmi idotarla do jakeigos motelu i tam byl taki koles(własciciel) taki dziwny ten facet byl i tam gdzies na podworku byl taki stary dom i ona tam widziala jakas starsza kobite i on pwouiedzial ze to ejgo matka no i on ja zaprowadzil keidys do swojego pokoju i tam mial duzo wypchanych zwierzat no i ona sie tego wystraszyla a on ja zabil pod prysznicem i pozniej ja zaniosl do jakiegos samochodu i ja tam zamkna No a potem tej laski szuka siostra tej laski chlopak i detektyw no i ten detektyw jak sie zacyna dopotywac o ta laske to ten koles tez go zabija a pozniej ten chlopak tej laski i jej siostra tez tam docieraja i odnajduja tego detektywa w wodzie ta laske w samochdozie a ta matka niby to byl trup bo ten koles (wlascicel ) ja rozkopal jak umarla
prosze o pomoc
ad. 1 błagam... nie kompromituj się. BWP - tyle ci podpowiem.
ad. 2 nie mam pojęcia
ad. 3 "Psycho" (1998)
Miało być "Session 9" a tak wyszedł jakiś zlepek nie mający nic wspólnego z językiem polskim.
Pozdrawiam
Pierwszy film mi się kojarzy tylko z "Blair Witch Project".
Drugi nie wiem.
Ten trzeci widziałem. To chyba było Alfreda Hitchcocka :) Ale tytułu nie pamiętam :) Remake tego filmu z 1998 roku też widziałem :)
4. Naucz się pisać, ponieważ czyta się okropnie to co piszesz. Literówki, błędy ortograficzne i braki znaków interpunkcyjnych. Siadaj, jeden !