mam wielka prośbę:ktokolwiek by mial jakies dane na temat filmu Czas Apokalipsy byłabym bardzo wdzięczna.Tylko chodzi o bardziej wgłębne dane bo jest mi to potzrebne do mojej pracy maturalnje-Chodzi o porównanie z książka-"Jądro ciemności".Z gory dzieki!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Opra_M

nie łatwiej...i szybciej po prostu obejrzeć Czas Apokalipsy??

Ata_3

no to jest chyba pewnika, bez obejrzen ia filmu to razcej ciezko pojdzie;] chodiz mi glownie o jakies porzadne opracowanie=]

Opra_M

Hej! Robiłem identyczny temat na maturze. Masz tutaj jeden link gdzie jest to całkiem, całkiem przedstawione.

http://www.film.org.pl/prace/czas_apokalipsy1.html [www.film.org.pl/prace/c ...]

Chociaż to oczywiście nie wystarczy. Proponuję sięgnąć po recenzje i artykuły z prasy filmowej. Ja tak zrobiłem i było to podstawą mojej wiedzy. Trzeba się przejść do biblioteki i wygrzebać to i owo. Najlepszy magazyn filmowy to "Kino".

Beechbone

hej!wielkie dzieki!naprawde! wiem,wiem,ze to nie wystarczy,ale dobre i to.A co do szukania to wlansie w tym problem,bo raczej malo co znajduje,jakies bardziej profesjonalne opracowania.ale dzieki i za to! pozdrawiam!