czy mógłby mi ktoś podać jakiś dobry a nawet bym powiedzial bartdzo dobry horrorek bo ostatnuio żadnego dobrego nieoglądałem

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ozi_3

z horrorów ktore ostatnio widzialem najlepszy jest film "the exorcism of Emili Rose" tymbardziej że jest oparty na faktach, polecam w ogole włączenie tego filmu o pierwszej w nocy i życze powodzenia w zasypianiu.
Pozdrawiam

Walker83

Egzorcyzmy Emily Rose - błagam. Profanacja egzorcysty. Wątek egzorcyzmów jest juz tak oklepany, że tylko zdesperowany nie mający pomysłu reżyser mógł się podjąć realizacji tego wielokrotnie powtarzanego tematu. Fakty?? Extra chwyt reklamowy.

zabiczku_2

poszukaj czegos z lat 80tych... to jest jedyne i najlepsze rozwiazanie

zwol

Witam

Najleprzy horror według mnie to Guinea Pig 6-Dewil Woman Doctor,lubGuinea Pig 2 Kwiat Ciała i Krwi,są to filmy krótkometrażowe ale jak je obejrzysz to ciarki przejdą ci po plecach,naprawdę polecam.

Poz.

ozi_3

- The ring
- The ring 2
- Teksańska masakra piłą mechaniczną
- Amityville

To są dość nowe filmy i dobre

A jak chcesz coś ambitnego to trzeba obejrzeć
- Requiem dla snu

Lu106

egozcryzmy emily rose to syf jakich malo!!! fuj!! sraczka i wymiot, ot co:) cos dobrego i ciekawego a do tego dzialajacego na zmysly to polecam od serca, moj ulubiony film Janghwa, Hongryeon (opowiesc o dwoch siotrach) film pt Gapal tez uwazam za niezly i nieslusznie pokrzywdzony niska nota i zla recenzja. jak chesz cos bardziej bezmyslnego (nie mam tu na mysli nic pejoratywnego piszac bezmyslnego), to wtedy polecam kroliczki doswiadczalne(jak juz zrobil to kolega wyzej) ale tylko jezeli lubisz filmy gore, chociaz nie nazwalabym kroliczkow bardzo dobrym kinem grozy, jak na obecne standardy, ale tak czy owak swietny klasyk (jeden z moich the best of...) :)

Lu106

egozcryzmy emily rose to syf jakich malo!!! fuj!! sraczka i wymiot, ot co:) cos dobrego i ciekawego a do tego dzialajacego na zmysly to polecam od serca, moj ulubiony film Janghwa, Hongryeon (opowiesc o dwoch siotrach) film pt Gapal tez uwazam za niezly i nieslusznie pokrzywdzony niska nota i zla recenzja. jak chesz cos bardziej bezmyslnego (nie mam tu na mysli nic pejoratywnego piszac bezmyslnego), to wtedy polecam kroliczki doswiadczalne(jak juz zrobil to kolega wyzej) ale tylko jezeli lubisz filmy gore, chociaz nie nazwalabym kroliczkow bardzo dobrym kinem grozy, jak na obecne standardy, ale tak czy owak swietny klasyk (jeden z moich the best of...) :)

velvety_remembrance

poprawiam swoje obrzydliwe literowki: film nie Gapal a Gabal rzecz jasna, a jezeli chodzi o kroliczki to polecam syrene w kanale :) Nekromantika tez polecam chociaz to raczej dramat z elementami gore nizeli horror, bardzo wzruszajacy tak czy owak.