Prosze wszystkich doswiatczonych forumiczów o pomoc. Oglondałem film o Edwardzie ktury miał na rencach cos jakby szczypce. W tytule też bylo slowo Edward. Czy ktoś kojaży ten film , wielkie dzienki !

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kasjer

jak szczypce, to może sekatory?...to może kosiarz?... to wtedy wynika "Kosiarz umysłów"... a skoro ma być też Edward to pewnie chodzi o:
...Edward Kosiarz Umysłów...

Snaga_Przeklety

Nie, to było coś podobne , może Edward Kosiarz?
Mam to na końcu języka....

Kasjer

jeśli to podpucha, to przyznaję, że mnie rozbawiła ;)
jeśli nie, to 'Edward Norzycorenki' ;D

LeiA

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO widzisz norzycorenki, coś takiego . Ma go ktoś na video?

mr_szakal

Weś szakal sie nie wcinaj ,to mój temat , ale dobrze chociaz kojarzysz

użytkownik usunięty
mr_szakal

Mr szakal, jesteście bardzo zabawni ze Snagą. Haha, nie ma co... Uśmiałem się do rozpuku... Chłopak chce pomocy w odnalezieniu tytułu, a Wy sobie jaja stroicie. Nie lepiej byłoby napisać "Edward Nożycoręki", albo w ogóle się nie odzywać ? Takimi durnymi komentarzami robicie z siebie idiotów (oczywiście bez obrazy).

Żenada...

Kasjer

Mordercze tancerki z kosmosu, które przestały żyć i stały się zombies.

Kasjer

no tak... już sama nie wiem czy Snaga nie ma racji, hmmm

LeiA

Leia dzięki , ten tytuł jest poprawny.Sprawdziłem na FW. o ten film mi chodziło. Ale Snaga tez był blisko.

Kasjer

be komentarza edward też jest ok no i Depp gra wiec ni moze to być zły film.

Kasjer

mam ten film pod tytulem''EDWARD SCYZORYK''wydany przez IMPERIAL i nie jest to horror,a dramat fantasty....

bozydar_2

edward nożycoręki

karg

CZASAMI JAK TO CZTAM TO MYSLE ŻE MÓJ KONIEC JEST BLISKI... I MAM RACJE

użytkownik usunięty
Kasjer

"EDWARD NOŻYCORĘKI"

Film Tima Burtona z roku 1990, w którym tytułową rolę zagrał Johnny Depp (ten sam, na którego napalają się głupie nastolatki, które go kochają za rolę Jacka Sparrowa w tych dennych "Piratach z Karaibów".