według mnie cikawia byłoby zostać, harrym poterem. Myślę że Rory z kochanych kłopotów też jest niezłą pozycja...

Nuriko

hm..... a ja od dziecka chciałam zostać Batmanem :-) tyle, że mój szlafrok miał jasnozielony kloer, ale i tak fajnie można było nim "powiewać" schodząc po schodach..... :D

niuniadebesciak

taak masz rację.. batman to fajna sprawa bo Superman- woman to przesada... ale nastrojowy czarny strój Batmana to jest to!

Nuriko

i tak najlepszy jest Bond ....... James Bond

Nuriko

Rosencrantzem... albo Guldensternem...
W ostateczności Laurą Palmer ;)

Nuriko

Maksem albo Albercikiem z Seksmisji
hehe
Pozdro Paniom

PietkaDjinn

oj chciałbyś! ale nie jesteś

Nuriko

no wiec ja zawsze chcialam byc w matrixie :) nie chodzi mi dokladnie o jakiegos bohatera lecz o to zebym ja tam byla :) zeby moc tak walczyc :D i wogole ta skora i okulraki (lol) :)

Daga

Przecież jesteś w Matrixie. Jak my wszyscy ;)
No, prawie wszyscy... :)

Daga

ja chcialbym byc jak zombi w "dawn of The Dead" :]
Nic nie czuc, do niczego nie dazyc, nie czuc smutku,zlosci, tesknoty czy mislosci.. kierowac sie podstawowymi lekko wypatrzonymi instynktami i niszczyc wszytko w zasiegu wzroku.
tak bylo by latwiej i lepiej!

Nuriko

A ja chciałbym być Tatą Muminka;)))

Nuriko

Po dniu pełnym rozważań i przemyśleń wybieram Janosika... ;)

Baaad

tata muminka i janosik... bravo a dlaczego??

Nuriko

Ja byłam, jestem i zawsze będę Eowiną. Może to trochę melancholijna postać, ale jaka odważna:)!

Nuriko

Bo ma fajny cylinder, którego nigdy nie zdejmuje;)))

Nuriko

Dawniej zawsze chciałam zostać Arweną, ale teraz to sama nie wiem...

kaja_6

JA ZAWSZE CHCIAŁAM BYĆ ELFEM! ALE JAK BYM MIAŁA WYBIERAĆ BYŁA BYM ARWENĄ!

Nuriko

Janosik ma czadowe kendziory na klacie :P

Baaad

Może Larą Croft albo Czarną Mambą..... Ooo jak miło było by być silniejszą i skopać jakimś chamą tyłek....hehe

just_like_that

Po zdjęciu śmiem sądzić, że nie masz powodów do narzekań;))))))

Baaad

Buaaahaaaahaaaaaa:)))))))))))) ))

michnik

odpowiedzi Michnika Muninka i Bad M... Janosika są rozbrajające...

Nuriko

Zdecydowanie, niewątpliwie, z pewnością, oczywiście i bezsprzecznie Johnem McClanem ze Szklanej Pułapki.

Totti

Z cala pewnoscia LARA CROFT! walczaca zawsze w slusznej sprawie,wysportowana,utalentow ana,madra...i wogole,albo jakas agentka FBI zajmujaca sie sprawami morderstw....ciekawe zajecie.... heh Pozdrawiam! :)

Nuriko

hmmm... jaką postacią... chyba spider-manem (fajnie śmiga pomiedzy budynkami nowego jorku :))

axel_low

Richard Riddick RuleZ :D Fajnie tak sobie widzieć w ciemnościach :P

Nuriko

hmm. niech pomyślę. A tak Jasonem Voorhees.

Nuriko

Ja bym chciał zostać Freddym Kruegerem:) Mamy podobne rysy twarzy:D:D:D:D:D

Nazgul

mmmmmmmmm... rozumiem. no nie mogę!!! fajny jesteś. Ogólnie fascynujesz się złem??

Nuriko

Zło powinno wygrywać w każdym filmie;);)
P.S Jeśli nie dostałbym roli Kreugera to chciałbym być Darth Vaderem. I ja i on lubimy chodzić w hełmie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nuriko

Czesc!!!!!!!!!
A ja chcialabym byc Lorelai z Kochanych Klopotow poniewaz uwielbiam Luka !!! A jak wiemy on i ona beda razem w nastepnej serii!!!
I Maryja z The Sound of Music oj chcialabym tak spiewac jak ona miec taki wysoki glos i zakochac sie w meszczyznie i zmienic moj tryb zycia!!!! Jak ona. I napotkac taka przygode ktora odmienila by moje zycie na lepsze!!!!!!!!! hihihihi ale jestem romantyczka!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia!!!!!!!!!!!!

Nuriko

Bez chwili namysłu mówię, że chciałabym być Trinity. Nie ma drugiej takiej postaci, której nie chciałabym być badziej niż nią. Trinity jest najlepsza.

Carol

ze względu na Neo??

Nuriko

Moim ulubionym bohaterem jest krecik. Chcę sobie pomiezkać w norce, pojeździć nakręcanym autkiem i żeby kochały mnie wszystkie czeskie dzieci ( i polskie też) :D

soureen

A ja to bym chciała być uniwersalnym żołnierzem.... Mieć taką kamerkę, mundurek i J.C. Van Damma i D. Lundgrena w okolicy.... :-)

Nuriko

Kiedy byłam troszkę młodsza ( teraz już nie!) marzyłam żeby być jak John McClane....

Nuriko

i żałowałam bardzo, że nie jtem chłopcem :-P :-)

grimlen

Mnie imponuje Zośka z Szarych Szergów(koles jakby ktos nie wiedzial), postac nie fikcyjna, zasluzona i doczekala sie filmu razem z reszta swoich przyjaciol, wielu z nich zginelo za Polskę, ale nie tylko oni duzo harcerzy wtedy zginelo, niektorzy byli jeszcze dziecmi a i tak nie bali sie poswiecic zycia dla Ojczyzny, sam jestem harcerzem a do tego aby wstapisc do ZHP naklonila mnie miedzy innymi postac Zośki.

Nuriko

Nie, nie ze wzgledu na Neo. Szczerze mówiąc za Neo, a raczej za Keanu Reeves'em nie przepadałam, dopóki nie zobaczyłam go w Something's gotta give- bo tam zagrał świetnie. Trinity jest po prostu dla mnie takim wzorem silnej i wytrwałej kobiety.

Carol

A ja chciałabym zagrać w "Indianie Jonesie" albo "Trzech muszkieterach" :D

May_morning

A jesli o mnie chodzi to z przyjemnoscia chcialabym sie znalezc w Śródziemiu Tolkiena, jako jakis elf. Moglaby to byc Arwena, ale niekoniecznie. Ale zdecydowanie napewno jakis elf.
Pozdrawiam,
Angel of the Middle-earth.

May_morning

A ja zawsze chciałam być Milady z Trzech muszkieterów

Nuriko

ja chce byc spider-man.Fajna sprawa latac miedzy blokami:)

siwy

Ja chciałabym być w Drew Carey Show (żaden konkretny bohater, jeszcze aż tak mi nie odbiło) Fajna atmosfera, ciekawi ludzie i dowcipy od których boli brzuszek.

Kurpira

trudno powiedziec.., jest ich tak wielu ze nie pamietam zadnych :)

Nuriko

Eeeeeeeee taaaaaaaaaaam! Wasze typy to nic w porównaniu do tego kim ja chciałbym zostać. Chciałbym zostać najpodlejszym z podłych, czarnym jak smoła diabłem. Tym co kiedyś straszył dzieci na dobranoc i mówił tym swoim śmisznym łakcentem heeeeeeeejooooooo! Tak, przed Wami........ Tamtararararatam!! KRECIK

Nuriko

Ja tam zawsze chciałam zostać Hannibalem Lecterem. ;))) A z kobiet... hmm, może... Scarlett O'Harą?... :)

użytkownik usunięty
Nuriko

mysle, ze hermiona bylby jedna z tych postaci, ktora bym chciala zostac.jest podobna do mnie.

Nuriko

Suki z Szybkich i Wściekłych(chociaż trochę głupie imie), Arwena też mogłaby być......a najlepiej panna Migotka:D

Nuriko

Ja zawsze chciałam być Joey w Jeziorze marzeń. dlaczego - oczywiste . A poza tym Porucznik Ripley z Obcego

Nuriko

ja chciałbym zostać Harry Potterem, ponieważ umiał bym czarować i był bym sławny