jak waszym zdaniem powinna wygladac piatka najgorszych filmow??

Dobek6

Dla mnie lista shitów z ostatnich lat to:
- "Rh+";
- "Ring II" (USA) - powtórka z rozrywki...;
- "Klątwa";
... akurat ten gatunek filmu lubię najbardziej...
Dodatkowo większosć filmów z Jimem Carreyem, które oglądałam, jak:
"Ace Ventura"itp. Więcej mi na myśl nie przychodzi, ale napewno znalazłoby się tego wiecej.
Pozdrawiam:)

Dobek6

nienawidzę Kevinów (sam w domu i sam w nowym jorku)
Grizwoldów czy jak to się pisze i "Akademii Policyjnej" (od 1 do końca)
:D
pozdrawiam

huronkowa

dołączam się do przemówcy/czyni? dodam jeszcze "Stay", który przed chwilą obejrzałem no i obowiązkowo "United States of Leland", nie zapamiętuję z reguły tytułów, które nie zrobiły na mnie wrażenia, jak na razie tyle... aha, i nie znoszę Lui de Fuinessa, jeśli napisałem niepoprawnie, nie jest mi przykro, bo naprawdę go nie lubię (za wszystkie "Żandarmy..." i takie tam)

Shhh

Ja w tym roku nadzialem sie na wiele filmowych gniotow, ale jeden byl gniotem wyjątkowym, czyli "Miasto gniewu".

maku_3

"- "Rh+"; "

No way. Ten film jest zajebisty. 0 wiochy, jakiej moznaby sie spodziewac. Nie wiem, zo konkretnie mu zarzucacie, wiec nie moge odpowiedziec konkretnie, ale to naprawde dobry film.

Jak dla mnie moze jedna z tych komedii... stary gdzie moja bryka czy cos w tym rodzaju. Nie trawie tego "rodzaju humoru".

Moomac

Drogi Moomac'u,
Zazwyczaj jak sięgam po tego typu film, to mam nadzieję, że choć w jednym momencie przejdą mi ciarki po plecach. W przypadku "Rh+" miałam jedynie ruchy antyperystaltyczne. Film mnie nie zaskoczył, nie wystraszył, nawet nie rozśmieszył... Zarówno fabułę jak i grę aktorów oceniam bardzo nisko. Dla mnie była to strata czasu. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że ludzie mają różne gusty. Gdyby tak nie było, aktorstwo, reżyseria i tym podobne zawody byłyby bardzo ryzykowne.
Pozdrawiam:)

maku_3

..chyba mamy bardzo rozny gust.. bo jak dla mnie to "miasto gniewu" to najlepszy film 2005 roku :P

Izek_fajny_jest

masz rację, różne gusta, mnie bardzo odpowiada miasto gniewu, super film, inne ciekawe filmy to Sin City,transporter 2, Batman początek te są niezłe może nie wybitne, ale takich filmów jest coraz mniej....

maku_3

...chyba mamy bardzo rozny gust.. bo dla mnie "miasto gniewu" to najlepszy film 2005 roku

maku_3

jezeli "Miasto gniewu" uwazasz za gniot, to tylko siwadczy o twoim poziomie inteligencji i duchowym uczuciu... Zal mi jak patrze w twoje "ulubione filmy" :((

Shhh

ja nie wiem jak moga sie komus te wszystkie zandramy nie podobac przeciez to wyrabane jest

Dobek6

1 plan 9 z kosmosu
2 narzeczona potwora
3 potwor z czarnej laguny
4 te go.no o braciach grimm (nieustraszeni bracia grimm)
5 esd

Dobek6

rocky
rocky II
rocky III
rocky IV
rocky V
:))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))

Dobek6

Straszny film 1, 2, 3
Autostopem przez Galaktykę
40 letni prawiczek...

Agniecha

Straszny film 1-3 - to jest taki s**t, że nie da się czegoś takiego oglądać. Absolutnie badziewie.

Dobek6

zeby sie nie powtarzac za bardzo dodam tylko: gruby i chudszy, wiedzmin i te powroty do przyszlosci

zdrojul

Znowu protestuje - wara od autostopem przez galaktyke! :) Urocza ekranizacja uroczej powiesci.

Zas co do Rh+, to film pelen bardzo spoko pomyslow, w dodatku motyw szpitala, niektore sceny wymiataja. Ja tam nawet nie oczekiwalem dreszczy i gdybym ich nie mial i tak podobaloby mi sie to filmidlo. A mialem je...

Dobek6

1."Nawiedzony Dwór" (nawet nie wiecie jak żałuję 10zł wydanych na bilet :/ Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać...)...
2."American Psycho" (szkoda wydawać kasę i marnować czas na takie coś...Na końcu główna postać mówi, że ten film jest bez sensu...I tak rzeczywiście jest...)
3."Dracula 3: Legacy" (Cały czas sprawdzałam ile jeszcze czasu zostało do końca...)
4."Łowcy wampirów: Los Muertos" (usnęłam :):) )
5."Kuba Rozpruwacz: List z piekła" (do tego filmu podchodziłam 10 razy...Nie żartuję...A na końcu i tak żałowam czasu...)..