pytanie - wysłałam kilkanaście opisów, informacji o filmach, etc; i nadal ich nie ma. (zrobiłam to z 2 miesiące temu). pytam administratora, dlaczego nie ma moich wiadomości i cisza. tym sposobem nigdy nie zdobędę ani jednego punktu. Wy też tak macie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
tien_joujou

Wyluzuj... na zaakceptowanie ( bądź odrzucenie) poczekasz nawet i pół roku... Na pewno ci to sprawdzą, ale w swoim czasie. I nie napalaj się za bardzo... ze swojego doświadczenia wiem, że jeśli jesteś początkująca dodawaczka, to połowa będzie nie zaakceptowana;)

tien_joujou

Nie ma ich ponieważ:
1. Wciąż czekają na weryfikację; lub 2. Nie zostały zaakceptowane

Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje?

tien_joujou

Tu się nikogo nie faworyzuje. Kolejka idzie chronologicznie. Teksty, czyli opisy, recenzje itp. idą wolno. Czekać trzeba dłużej niż 2 miesiące. Najszybciej idą gatunki, kraje, treści, plakaty itp. Sprawdzają to w jeden dzień. Trzeba się na FW nauczyć cierpliwości, ale się opłaca :) I pocieszę Cię, że weryfikacja idzie teraz znacznie szybciej niż dawniej. Więc proszę mi tu nie narzekać =) Stan weryfikacji materiałów znajdziesz na blogu użytkownika Campbells. Pozdrawiam i życzę wielu punktów.

Skylaria

dziękuję ślicznie... już się uspokajam ;)

tien_joujou

a dostanę informację,że nie zostały zaakceptowane czy muszę się domyślić?

MotorcycleBoy

Dostaniesz, dostaniesz...

Dawca_orgazmow

WSZYSTKO JEST W PORZADKU
ZROZUMIANO?!