Jak tak sobie przeglądałem portal filmwebu to doszedłęm do wniosku że w 2007r będa super premiery filmowe:

1. Harry Potter i Zakon Feniksa
2. Spider-Man 3
3. Shrek 3
4. Fantastyczna Czwórka 2

Oczywiście to nie wszysti filmy ale ja szczególnie na nie czekam :D

Natomias 2006r. w szczególności czekam na:

1. Piła 3
2. Mission Immpssible 3
3. Garfield 2

POZDRRo All

k4c5er

Zapomniałem dodać 2007r.:

1. Indiana Jones 4

2006r.

1. X-Men 3
2. Terminator 4
3. Epoka Lodowcowa 2
:D

k4c5er

widze ze masz ciekawy gust jesli chodzi o filmy... w przypadku "Saw III" oraz "Mission Immpossible III" to sie jeszcze zgodze, no moze jeszcze ten "SpiderMan III" za efekty specjalne, chociaz te cyferki przy tytulach dzialaja troche na niekorzysc... sam niewiem jak to wyjdzie

zwol

"Epoka Lodowcowa" z kolei moze byc cakiem udana... pierwsza czesc jest swietna

zwol

No wiesz każdy ma inne zdanie na temat filmów ...

k4c5er

..moim zdaniem do ogladniecia nadaja sie tylko szrek epoka i pila... reszta to straszna kicha..

k4c5er

wiem ze kazdy ma inny gust k4c5er , dlatego nikogo nie krytykuje... szanuje wszystkich ktorzy szanuja filmy

k4c5er

I bardzo dobrze, że będą ;).
Nie mogę się doczekać Indiany J. i Epoki Lodowcowej, co do Shreka mam mieszane uczucia...:). A Spider-mana chętnie obejrzę ;).
A i jeszcze Piła, chociaż tutaj też można dyskutować....:).

sandrula

SILENT HILL

...

____4

a ja czekam na Sami swoi 4 i nowe odc.Pod gradobiciem pytan!!!

Ivan_I_Mocny

nic nie wiem o czyms takim, musze zapytac Checinskiego... co to za brednie? jacy "Sami swoi 4"??

k4c5er

bez sensu z tymi filmami i premierami.
Fantastyczna czwóreczka to ponoć był gniot, dwójka to pewnie kolejny skok na kasę...
A z tymi wszystkimi Rocky 6,7,8, terminatorami 4 i Indiana Jonesami po sześćdziesiątce dali by sobie spokoj.... ;/
Mam nadzieje ze HP i Shrek uratują sytuacje.

k4c5er

NIektore z tych filmow moga byc fajne, a szczegolnie czekam na Fantastic 4, SAW III, Spider Man 3 i najlepsze na koniec Harry Potter i Zakon Fenixa heh ;P

k4c5er

No i juz dziś ukazał się piewszy zwiastun X-mana III !! Ide se oglądnąć :P

POZDRo All

k4c5er

"Hitman"!!!!!!! chociaz ze wzgledu na Vin Diesla mysle ze bedzie to gniot... nadaje sie do tej roli jak Stalone na Harrego Pottera... do tego filmu bralbym pod uwage Jasona Stathama, swoja droga ciekawe jakby wygladal ogolony Christian Bale... do rezyserii wybralbym Michaela Manna (Collateral) albo Tarantino, zdjecia najlepsze zrobilby Robert Richardson, Dion Beebe, Conrad L. Hall albo ja sam...

k4c5er

Osobiście, to czekam na Harry'ego i Indianę. To, że Shrek będzie lepszy (czyt. będzie więcej okazji do podśmiewywania się) jest sprawą wielce wątpliwą. Ale co tak naprawdę będzie hitem, a co kitem, będziemy mogli stwierdzić dopiero po wyjściu z sali.