dawno temu bardzo widzialam pewien francuski(chyba) film w tv...chcialabym znalezc gdzies go ale nie znam tytulu...w kazdym badz razie przedstawial podroz roznych ludzi na pogrzeb jednego artysty-znajomego, przyjaciela czy dla niektorych kochanka...pamietam ze film troche dziwny acz intrygujacy... watki homoseksualne, transwestyta w wannie i takie tam..pamietam tylko pewne obrazy ktore w pamieci gdzies utkwily..cos tam z trumna...limuzyna..
bla bla
moze ktos kojarzy/ogladal i wie co to za film?
oczywiscie nie mam pojecia co to moze byc ale z twojego opisu zapowiada sie interesujaco :)
oczywiscie nie mam pojecia co to moze byc ale z twojego opisu zapowiada sie interesujaco :)
hehehhehe...dla mnie to tez bylo interesujace bo to byl jakos pierwszy film jaki widzialm majac te kilkanascie lat, w ktorym w kiblu w pociagu bzykalo sie dwoch pedalow z czego jeden chyba mial adis i to w ogole na poczatku widzowi sie wydawalo ze oni sie nie znaja(ale potem wyszlo chyba ze sie znali) bo tak sie tylko mijali i patrzyli sobie w oczy i potem nagle jeden poszedl do kibla a za nim drugi..a potem ten facet w wannie z cyckami i fiutem (rotfl) dla mnie tak mlodej i niewinnej osoby to bylo wstrzasjace;)
(rotfl)
notabene to lecialo na tvp1!!!o!
drobna podpowiedz film sie nazywął pociąg cos tam i potem pociąg ... nazwisko tego kolesia co robił ta sztukę ale nie wiem czy to dobzre kojazre
A KOJARZYSZ MOZE film erotyczn y co akcja sie w balecie zaczynała i tanczyły tma 18 i 19 letnie baletnice potem sie po nagu kąpały i 1 z nich poleciała do japoni????